VESTI FK Čukarički

Poraz omladinaca Srbije, dečaci iz Čukaričkog blistali u kadetskoj reprezentaciji-BojanKovačević,MihajloSpasojević,NikšaDelibašić,MihajloCvetković,AndrejSubotić,PavleRadojković-

Poraz omladinaca Srbije, dečaci iz Čukaričkog blistali u kadetskoj reprezentaciji

Omladinska selekcija Srbije (do 19 godina) poražena je u drugom kolu kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo od selekcije Izraela – 1:3. Starteri u selekciji koju sa klupe predvodi Jovan Damjanović bili su Bojan Kovačević i Mihajlo Spasojević. Omladinci Srbije će u poslednjem, trećem kolu igrati protiv domaćina turnira, selekcije Poljske, 28. marta.

Dečaci iz Čukaričkog blistali u dresu kadetske reprezentacije Srbije Kadetska reprezentacija Srbije (do 17 godina) slavila je pobedu u drugom kolu kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine – 5:0.

Dečaci iz Čukaričkog imali su sjajan učinak u reprezentaciji koju sa klupe predvodi Aleksandar Luković. Mihajlo Cvetković je asistirao kod prvog i petog gola, Nikša Delibašić je pogađao dva puta, dok je jednom bio asistent, kod gola Andreja Subotića. Stefan Mitrović je u igri bio od 77. minuta, dok je Pavle Radojković ovoga puta ostao na klupi.

Komentari (0)

Napiši Komentar