VESTI FK Čukarički

Poraz Čukaričkog u Novom Sadu za pad na drugo mesto--

Poraz Čukaričkog u Novom Sadu za pad na drugo mesto

Vojvodina – Čukarički 3:2 (1:1)

Strelci: Nešković u 32, Zukić u 54. i Mitrović u 73. za Vojvodinu a Vidosavljević u 17. (iz jedanaesterca) i Rubežić u 90. za Čukarički.

Teren Fudbalskog centra „Vujadin Boškov”. Gledalaca: 300. Sudija: Nemanja Gajdobranski (Novi Sad). Žuti kartoni: Toroman, Jakovljević, Topić, Nešković, Zukić (Vojvodina), Kamenović, Fratović (Čukarički). Crveni karton: Ignjatović u 75. (Čukarički).

VOJVODINA: Toroman, Bjeković, Jakovljević, Jeličić, Mitrović, Tegeltija (od 69. Milijašević), Savić (od 90. Kurtiši), Topić, Vidakov (od 76. Đurković), Nešković (od 90. Šavija), Zukić.

ČUKARIČKI: Mićovi, Ignjatović, Kamenović, Rubežić, Radojičić, Terzić (od 87. Lončar), Radić (od 60. Mihailović, od 90. Ristović), Tedić, Vidosavljević, Nikčević (od 75. Đorđević), Fratović (od 64. minuta Daničić).

Čukarički je porazom od Vojvodine u Novom Sadu završio prvi deo takmičenja u Omladinskoj ligi Srbije, upravo je rivalu prepustio i prvo emsto na tabeli i počasti „jesenjeg šampiona”. Brđani su dobro počeli, poveli su sa bele tačke. Kamenović je posle odličnog prodora i starta Bjekovića iznudio jedanaesterac, a precizan je bio Milutin Vidosavljević.

Ipak, Novosađani su odlično reagovali, te su 15 minuta kasnije izjednačili. Mihajlo Nešković, iskosa sa leve strane prevario je čuvara i golman Mićović je uspeo samo da vrhovima prstiju uspori put lopte preko gol linije . U nastavku je novosadski tim bio bolji rival, te je sa dva gola, ispostavilo se, obezbedio pobedu. Najpre je pogodio Zukić, nešto kasnije i Mitrović. U poslednjem minutu Vidosavljević je iz slobodnog udarca pogodio stativu, na loptu je natrčao Rubežić i smestio je u mrežu. Vremena za izjednačenje ipak nije bilo.

Komentari (0)

Napiši Komentar