VESTI FK Čukarički

Pobede svih selekcija Čukaričkog u mlađim kategorijama, omladinci slavili u Bačkoj Topoli, kadeti u Nišu...--

Pobede svih selekcija Čukaričkog u mlađim kategorijama, omladinci slavili u Bačkoj Topoli, kadeti u Nišu...

Omladinci Čukaričkog slavili su važnu pobedu u okviru šestog kola Super lige Srbije, na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli – 4:1. Izabranici Pavla Delibašića Delibašića poveli su u 27. minutu golom Lazara Vrekića, prednost je duplirao Igor Miladinović šest minuta kasnije. U nastavku meča, belo-crni su postigli još dva pogotka, učinili su to Mihajlo Spasojević u 74. i 82. Boris Cvetković. Na kraju susreta počasni pogodak za TSC postigao je Aleksa Beskorvajni u 90. minutu. U narednom kolu Čukarički će ugostiti ekipu OFK Beograda.

Sjajan niz trijumfa nastavili su i kadeti Čukaričkog, koji i dalje drže čelnu poziciju sa maksimalnim učinkom posle šest kola. Brđani su do nove pobede došli na gostovanju Radničkom – 4:1. Nišlije su povele već u četvrtom minutu pogotkom Alekseja Đukanovića, ali su belo-crni potom preokrenuli. Najpre je izjednačio Nikša Delibašić golom u 30. minutu, potom je dva puta pogodio Veljko Radosavljević, u 55. i 58. minutu, a konačan rezultat postavio je Nikola Milojković u 91. U narednoj rundi izabranici Momira Milete ugostiće Teleoptik.

Vrlo efikasni su bili i mlađi kadeti Čukaričkog, koji su slavili ubedljivu pobedu protiv Voždovca – 8:3. Golove za tim koji sa klupe predvodi Lazar Popović postizali su Mihailo Vasilić u 8. i 17, Viktor Trebec u 16, Mihajlo Cvetković u 24. i 71, Marko Karanović u 26, Dimitrije Janković u 63. i Stefan Đorđević u 80. minutu.

Pioniri Čukaričkog su ostvarili još ubedljivu pobedu, protiv Ade – 9:0. Ekipa Slobodana Dinčića do trijumfa je došla pogocima Vojina Veskovića u 11, Matea Maravića u 24, 36. i 53, Vasila Tašovskog u 25. i 27, Filip Marković u 56. i 73. i Luka Lacmanović u 68. minutu.

Utakmica mlađih pionira između Čukaričkog i Crvene zvezde je odložena. Na kraju, do trijumfa su došli i petlići Brđana, Oni su slavili protiv ekipe „Ole“ sa 2:0, a golove za tim Zdravka Raukovića postigli su Lazar Milić u 43. i Endrju Marić u 57. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar