VESTI FK Čukarički

Pobede omladinaca i kadeta, izabranici Saše Klajića lideri na tabeli--

Pobede omladinaca i kadeta, izabranici Saše Klajića lideri na tabeli

Uspešan vikend je iza omladinaca i kadeta Čukaričkog. Izabranici Velička Kaplanovića su u okviru desetog kola Omladinske lige Srbije bili bolji od OFK Beograda, slavili su sa 4:1, a svi golovi postignuti su u prvom poluvremenu. Najpre su Brđani poveli pogotkom Andreja Đukića, ali su Romantičari izjednačili samo pet minuta kasnije kad je precizan bio Đorđević.

Ipak, Brđani su brzo rešili pitanje pobednika, uz jedan gol Ognjena Ajdara u 12 i dva gola Darija Grgića, u 29. i 45. minutu. Čukarički je trenutno na petoj poziciji, sa 19 osvojenih bodova, a u sledećem kolu gostovaće Brodarcu.

Kadeti su takođe slavili u okviru desetog kola, protiv Kikera – 4:2. Brđani su na terenu na Carevoj ćupriji poveli još u drugom minutu preko Igora Miladinovića, ali su Kraljevčani brzo preokrenuli, golovima Zečevića u 10. i Miletića u 30. minutu.

Do kraja poluvremena belo-crni su izjednačili pogotkom Vojina Serafimovića u 35. minutu, a u nastavku pobedu je sa dva gola obezbedio Mihajlo Spasojević, koji je pogađao u 76. i 80. minutu. Čukarički je lider na tabeli, sa 25 osvojenih bodova, a u sledećoj rundi u derbiju će igrati na gostovanju Brodarcu.

Komentari (0)

Napiši Komentar