VESTI FK Čukarički

Omladinci propustili prednost, kadeti opet na čelu tabele--

Omladinci propustili prednost, kadeti opet na čelu tabele

 Omladinci Čukaričkog poraženi su u okviru petog kola od gradskog rivala Rada na Carevoj ćupriji – 2:4. Brđani, koji su imali mnogo kadrovskih problema pred ovaj susret, dobro su počeli, poveli su već u drugom minutu golom Marka Stankovića. Gosti su preko Milića izjednačili u 44, a belo-crni su još jednom imali prednost, kad je pogodio Uroš Mrdaković u 64. minutu. Ipak, Rad je u finišu meča preokrenuo, golovima Deljanina u 74. i Maksimovskog u 85. i 90. minutu.

Kadeti Čukaričkog ostvarili su i peti trijumf. Izabranici Momira Milete bili su bolji na domaćem terenu od Rada, u vrlo efikasnoj utakmici – 5:3. Gosti su poveli golom Popovića u 16. minutu iz jedanaesterca, minut kasnije izjednačio je Marko Arsović, a preokret je doneo Veljko Radosavljević u 38. Do poluvremena, Rad je još jednom poravnao rezultat, drugim golom Popovića u 43. minutu. U drugom poluvremenu, Čukarički je golovima Marka Arsovića u 66, Nikše Delibašića u 70. i debitanta Andreja Subotića u 77. minutu obezbedio trijumf. Do kraja meča, Uroš Ilijev je postavio konačan rezultat, pogotkom u 87. minutu.

Meč mlađih kadeta između Čukaričkog i Crvene zvezde je odložen. Pioniri su bili ubedljivi na gostovanju Zemunu, slavili su trijumf od 6:0. Golove su postigli Vojin Vesković u 10, Mateo Maravić u 45, 64. i 68, Gavrilo Vujčić u 52. i Ilija Pešić u 78. minutu. Najubedljiviji prethodnog viknda bili su mlađi pioniri na gostovanju Zemunu, slavili su sa čak 13:0. Golove su postizali Vanja Antić (3), Aleksandar Kolarov (2), Andrej Jovanović (2), Matija Delibašić (2), Uroš Dragišić, Andrej Živković, Marko Savić i Vaso Zelić. Petlići su doživeli poraz, bolja od njih bila je ekipa Kampione, koja je slavila golovima Jankovića u 38. i Trninića u 68. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar