VESTI FK Čukarički

Omladinci i kadeti Čukaričkog sjajni u Bačkoj Topoli, prvi remi mlađih kadeta--

Omladinci i kadeti Čukaričkog sjajni u Bačkoj Topoli, prvi remi mlađih kadeta

Još jedan uspešan vikend je iza mlađih kategorija Čukaričkog. Omladinci su bili prilično ubedljivi na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli, slavili su sa čak 6:1. Golove su postizali Igor Miladinović u 19, Viktor Rogan u 23, Dario Grgić u 33, Mitar Ergelaš u 80. iz jedanaesterca i Miloš Milivojević u 83. i 87. minutu, dok je čast domaćina spasao Ćalić, pogotkom iz jedanaesterca u 50. minutu. Omladinci su posle 13. kola šesti, sa 23 osvojena boda. U narednoj rundi belo-crni će ugostiti RFK Novi Sad 1921 u subotu u 13,30 časova.

Kadeti su nastavili sa pobedama, oni su takođe igrali protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, gde su slavili sa 2:0. Ekipu Saše Kljajića u vođstvo je doveo Dušan Pavlović u 22, a pobedu je golom u 54. minutu overio Marko Stanković. Kadeti su prvi na tabeli, sa 32 osvojena boda iz 13 kola. U narednoj rundi Čukarički će ugostiti ekipu Apolon 4, taj meč je na programu u subotu u 11 časova.

Mlađi kadeti su posle deset vezanih pobeda remizirali na domaćem terenu protiv Brodarca – 1:1. Izabranici Momira Milete su poveli u 32. minutu golom Veljka Radosavljevića, a izjednačio je minut pre kraja Vuleta. Čukarički je lider na tabeli, sa 31 osvojenim bodom. U narednom kolu belo-crni će gostovati Adi.

Pioniri Čukaričkog doživeli su prvi poraz u sezoni, na gostovanju Crvenoj zvezdi – 2:1. Crveno-beli su poveli u 25. minutu golom Đorđevića, izjednačio je Mihajlo Cvetković u 53, a pobedu domaćima obezbedio je Petrović u 65. minutu. Belo-crni posle šest odigranih susreta imaju pet pobeda i jedan poraz.

Mlađi pioniri su bili uspešni na gostovanju u Krnjači, slavili su pobedu od 2:1 protiv tima „Ole“. Luka Lacmanović je doveo Brđane u vođstvo u 32. minutu, izjednačio je Miladinović u 56, a trijumf Čukaričkog obezbedio je Vojin Vesković u 63. minutu.

Petlići su takođe gostovali, i oni su bili uspešni, u Zemunu su odneli pobedu – 5:1, golovima Andreja Todorovića u 4, Andreja Đorđića u 17, Nemanja Mirković u 26. i David Petrušev u 29. i 41. minutu.

Na kraju, trijumfovali su i predpetlići, protiv IMT-a sa 7:0 na domaćem terenu. Golove za belo-crne postizali su Andrej Jovanović u 3, Uroš Dragišić u 8, Vasilije Dudić u 13, Stefan Nijemčević u 38, 48. i 56, odnosno Aleksandar Kolarov u 58. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar