VESTI FK Čukarički

Omladinci Čukaričkog odigrali fantastičan meč, slavili 7:2 protiv Partizana u “Zemunelu”-AndrijaFratrović,MilutinVidosavljević-

Omladinci Čukaričkog odigrali fantastičan meč, slavili 7:2 protiv Partizana u “Zemunelu”

Partizan – Čukarički 2:7 (2:3)

Strelci: 0:1 – Rubežić u 4, 0:2 – Vidosavljević u 10, 1:2 – Kokir u 27, 2:2 – Kokir u 29, 2:3 – Fratrović u 34, 2:4 – Vidosavljević u 46, 2:5 – Fratrović u 50, 2:6 – Rebežić u 55, 2:7 – Radić u 72. minutu.

Stadion: “Zemunelo”. Sudija: Srđan Jovanović. Pomoćnici: Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

PARTIZAN: Vukanić, Radmanovac (od 80. Ćorković), Vujić, Pantazis, Balaž, Pavlović, Stanojlović (od 46. Vujanović), Novaković, Štulić (od 74. Tejić), Kokir, Janković (od 61. Arambašić).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Kamenović (od 70. Lončar), Fratrović, Terzić (od 81. Radovanović), Radić (od 81. Daničić), Rakonjac (od 77. Ristović), Vidosavljević (od 75. Mihailović), Nikčević, Bakić, Rubežić.

U derbi meču šestog kola Omladinske lige Srbije i svakako jednom od derbija prvog dela sezone, Čukarički je na gostovanju Partizanu u “Zemunelu” ubedljivo slavio – 7:2.

Bila je to fantastična partija izabranika Velička Kaplanovića, koji su u svim segmentima nadigrali velikog rivala na njihovom terenu. Već na startu viđeno je u kom pravcu će se odvijati meč. Još u četvrtom minutu Čukarički je poveo golom Slobodana Rubežića, a samo šest minuta kasnije prednost je duplirao Milutin Vidosavljević.

Kapiten Partizana Jovan Kokir je sa dva brza pogotka doneo izjednačenje, pogađao je u 27. i 29. minutu, malo ko je tada mogao da predvidi da će Brđani ubedljivo slaviti. Ipak, goste je pokrenuo gol jednog u nizu omladinskih reprezentativaca iz redova belo-crnih, Andrije Fratrovića u 34. minutu.

U drugom poluvremenu na terenu kao da je postojala samo jedna ekipa. Već u 46. minutu svoj drugi pogodak postigao je Vidosavljević, a zatim su isto učinili Fratrović i Rubežić. Do kraja meča u listu strelaca za konačnih 7:2 upisao se i Predrag Radić.

Prezadovoljan zbog trijumfa, ali i racionalan u oceni meča posle meča u “Zemunelu” bio je trener omladinaca Čukaričkog Veličko Kaplanović.

- Nismo naravno očekivali ovako ubedljivu pobedu, velika je ovo stvar. Ali, za mene je najvažnije da smo igrom zaslužili ovakav rezultat, u svim segmentima nadigrali smo Partizan. Naša ekipa je odradila sve stvari onako kako smo se pre meča i dogovorili, momci su nagrađeni za trud i rad. Tri godine su zajedno, sada to dolazi na naplatu – rekao je Kaplanović, koji je potom istakao:

- Imamo veliki potencijal u ovom godištu. Lepo je što smo sad na prvom mestu na tabeli, ali to nam nije prioritet. I ranije sam isticao da ćemo u ovom sastavu igrati u prvom delu sezone, a potom će većina igrača u seniorski fudbal. Produkcija igrača za prvi tim nam je bio i ostao imperativ.

Posle šest kola u Omladinskoj ligi Srbije Čukarički je na prvom mestu, sa 16 bodova, ispred Vojvodine i Partizana sa po 15, odnosno Crvene zvezde koja je sakupila 13 bodova. U narednom, sedmom kolu, Čukarički će na terenu SC "Rakovica" u nedelju od 16 časova ugostiti ekipu Trajala.

Komentari (0)

Napiši Komentar