VESTI FK Čukarički

Omladinci Čukaričkog drugi put u sezoni bolji od Crvene zvezde!-MarkoRakonjac-

Omladinci Čukaričkog drugi put u sezoni bolji od Crvene zvezde!

Čukarički – Crvena zvezda 1:0 (0:0)

Strelac: 1:0 – Rakonjac u 65. minutu.

Teren: SC „Rakovica“. Gledalaca: 250. Sudija: Ivan Stamenković. Pomoćnici: Dragan Bogićević i Goran Bogićević (svi iz Beograda). Žuti kartoni: Fratrović, Vidosavljević, Nikčević, Lončar (Čukarički), Miličić (Crvena zvezda).

ČUKARIČKI: Mićović, Ignjatović, Rubežić, Terzić (od 65. Bosančić), Rakonjac (od 83. Lončar), Nikčević (od 85. Mihailović), Radojičić, Fratrović, Kamenović, Markov (od 6. Ilić, od 62. Daničić), Vidosavljević.

CRVENA ZVEZDA: Gordić, Kukolj (od 75. Milisavljević), Stajić, Adžibaba (od 62. Ajdinović), Milikić (od 75. Savić), Eraković, Novaković, Stojanović, Kupusović (od 75. Baić), Jočić, Odada (od 65. Velikić).

Čukarički je slavio u derbiju 23. kola Omladinske lige Srbije protiv Crvene zvezde, te je zadržao korak sa vodećim Brodarcem na tabeli. Po drugi put su belo-crni savladali aktuelnog prvaka, posle 3:2 u gostima, pred svojim navijačima slavili su sa 1:0, golom Marka Rakonjca u 65. minutu.

Zvezda je na startu meča bila nešto bolja, a prvu šansu imala je u sedmom minutu, ali je Kupusović šutirao preko gola. Imao je potom još jedan pokušaj Novaković, ali ni on ni nešto kasnije Jočić i Odada nisu uspeli da savladaju Mićovića. Čukarički je taktički igrao sjajno, iako je naizgled gost imao inicijativu.

Čekali su izabranici Velička Kaplanovića svoju priliku i dočekali je u 65. minutu. Posle greške igrača Crvene zvezde, Fratrović je oteo loptu, poslao je do Terzića, kapiten je još lepše uposlio Rakonjca, koji je rutinski savladao Gordića – 1:0.

Ispostavilo se da je to bio odlučujući trenutak utakmice. U narednom, vanrednom kolu, omladinci Čukaričkog će u sredu, 24. aprila gostovati Inđiji, a potom sledi derbi možda i čtavog prvenstva, kad Brđanima u goste dolazi Brodarac, taj meč je planiran za 1. maj.

Komentari (0)

Napiši Komentar