VESTI FK Čukarički

Nula Čukaričkog i Proletera u Novom Sadu--

Nula Čukaričkog i Proletera u Novom Sadu

Proleter - Čukarički 0:0

Stadion: "Karađorđe". Gledalaca: 400. Sudija: Dragan Čolović. Pomoćnici: Nenad Kurčubić i Nikola Đorović. Žuti karton: Tanasin, Plavšić, Mitrović (Proleter), M. Stevanović, Kajević (Čukarički).

PROLETER: Elesin, Mitrović, Andrejević, Lambulić, Plavšić (od 71. Vukobratović), Čović, Šćepanović (od 63. Novaković), Čolović (od 88. Jovanović), Bukorac, Tanasin, Vujaklija.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Šapić, Puškarić, Bogosavac, Docić, Đorđević, Ovusu (od 86. Vidosavljević), Stojanović (od 74. Bojić), Kajević (od 81. Zorić), Mudrinski.

Prvu priliku imali su domaći, u devetom minutu posle lošije reakcije odbrane Čukaričkog na loptu je na 16 metara natrčao Plavšić, šutirao je snažno, ali za malo preko gola Stevanovića. Uzvratio je Čukarički deset minuta kasnije, Ovusu je sjajnim pasom pronašao Mudrinskog, koji je prevario golmana i šutirao sa ivice šesnaesterca, ali ga je u poslednji čas izblokirao odbrambeni igrač novosadskog tima.

Sjajnu priliku Čukarički je imao u 32. minutu, Bogosavac je pored leve aut linije pronašao Kajevića, crnogorski reprezentativac je maestralno centrirao, a Stojanović glavom šutirao, lopta je prošla koji santimetar pored stative gola Proletera. Samo minut kasnije uzvratio je Plavšić, šutirao je iz slobodnog udarca iskosa sa leve strane direktno u gol, ali je Stevanović krajnjim naporom uspeo da otkloni opasnost.

Brđani su krajem poluvremena preuzeli inicijativu, pa su u 37. minutu imali dve šanse u jednom napadu. Najpre je Ovusu izašao sam "oči u oči" sa golmanom Proletera, ali je Elesin njegov šut odbranio. U nastavku akcije, još jednom je Kajević prelepo centrirao sa leve strane, ovoga puta Mudrinski je glavom šutirao, ali je Elesin izbio loptu u korner.

Samo minut u nastavku je bio potreban Čukaričkom da dođe do šanse, ali je posle proigravanja Kajevića Mudrinski loše zahvatio loptu sa ivice šesnaesterca. Odmah potom odlična prilika za Stojanovića, ponovo posle dodavanja Kajevića, ali je prvotimac Čukaričkog šutirao pravo u golmana Elesina iz vrlo dobre pozicije, sa 13-14 metara. Tek u 63. minutu nova prilika, posle kornera na loptu je na 25 metara natrčao Ovusu, ali je šutirao pored gola Proletera.

Pokušavao je Krunić izmenama da promeni ritam meča, u igru je uveo najpre Bojića, nešto kasnije i Zorića. U 83. minutu domaći su posle dugo vremena imali priliku, ali je slabo šutirao Andrejević. Samo minut kasnije kontra za Novosađane, u situaciji "tri na jedan", Čović je imao zicer, ali je Nemanja Stevanović maestralno intervenisao.

Komentari (0)

Napiši Komentar