VESTI FK Čukarički

Mudrinski pogodio u 92. minutu za pobedu Čukaričkog u derbiju kola-OgnjenMudrinski,PetarBojić-

Mudrinski pogodio u 92. minutu za pobedu Čukaričkog u derbiju kola

Čukarički – Vojvodina 1:0 (0:0)

Strelac: Mudrinski u 90+2. minutu.

Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 600. Sudija: Danilo Grujić. Pomoćnici: Srđan Milutinović i Ivica Stojanović. Žuti kartoni: Puškarić (Čukarički), Eze, Đurić, Zlomislić, Saničanin, Stojković (Vojvodina).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Docić, Zorić (od 75. Birmančević), Stojanović, Ovusu, Kajević (od 67. Bojić), Tedić (od 62. Mudrinski).

VOJVODINA: Rockov, Lazarević, Saničanin, Đurić, Arsić (od 88. Milojević), Graovac, Zlomisić, Đuričin (od 69. Gojkov), Stojković, Eze, Gajić (od 57. Fofana).

U derbiju 12. kola Super lige Srbije Čukarički je savladao Vojvodina sa 1:0, golom Ognjena Mudrinskog u drugom minutu sudijske nadoknade. Još jednom su Brđani imali adute na klupi, ovoga puta asistenta kod gola Bojića i egzekutora Mudrinskog, za velika tri boda u meču gde će se rezultat pamtiti više od prikazane igre.

U prvom delu prvog poluvremena nije bilo mnogo uzbuđenja, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca. Prvu priliku na meču imala je Vojvodina, u 17. minutu, ali je šut Đuričina izblokirao Puškarić. Isti igrač je potom izveo korner, vrlo dobro, ali je direktno iz ugla pogodio prečku.

Čukarički je sjajnu priliku imao pet minuta kasnije, Tedić je ušao iskosa sa desne strane u šesnaesterac rivala, uputio pas ka Stojanoviću, a ovaj je za malo zakasnio da ubaci loptu u mrežu već nemoćnog Rockova. Minut kasnije na sličan način je prošao Zorić, odlučio se za šut, ali je uz malo poteškoća golman Vojvodine otklonio opasnost.

Najbolju priliku Čukarički je imao u 26. minutu, kombinovali su Bogosavac i Kajević, levi bek domaćih je u padu šutirao, ali je pogodio stativu, a potom je loptu sa gol linije izbio Saničanin. Dobru priliku Novosađani su imali u 38. minutu, Arsić je iz slobodnog udarca centrirao, a Graovac glavom šutirao iz dobre pozicije, sa šest-sedam metara, ali preko gola Čukaričkog.

Imao je Čukarički loptu u nogama na početku drugog poluvremena, ali im je nedostajao završni pas. Vojvodina je retko prelazila centar u tim trenucima, ali je u 60. minutu imala odličnu priliku, Eze je primio loptu na 15-tak metara od gola i snažno šutirao, ali je pogodio prečku. Četiri minuta kasnije još jedan dobra pokušaj gostiju, Arsić je šutirao sa skoro 30 metara, ali je bio zamalo neprecizan.

U 66. minutu je zapretio Čukarički, Bogosavac je odlično dao loptu u prostor, Kajević je ušao u šesnaesterac, pronašao je Mudrinskog, ali je ovaj šutirao pored gola gostiju. U finišu meča ponovo igra uglavnom između dva šesnaesterca, sa dosta prekida.

Sve do drugog minuta nadoknade vremena, kad je Bojić presekao napad Vojvodine, posle greške Đurića, potom je maestralno uposlio Mudrinskog, a ovaj rutinski matirao Rockova – 1:0. Minut kasnije kontra Brđana, Ovusu je poslao paralelu na drugu stranu terena, Mudrinski je tamo prihvatio loptu, ušao u šesnaesterac i ovoga puta šutirao pravo u Rockova. Bilo je to poslednje uzbuđenje na meču.

Komentari (1)

  • Branko Nikolić
    Rutinski ili ne, gol je bio fantastičan!

Napiši Komentar