VESTI FK Čukarički

Mudrinski: Nisam zaslužio crveni karton! Kontakt je postojao, ali nije bio lakat u glavu-OgnjenMudrinski-

Mudrinski: Nisam zaslužio crveni karton! Kontakt je postojao, ali nije bio lakat u glavu

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski oglasio se povodom crvenog kartona koji je dobio protiv Javora i smatra da nije zaslužio isključenje u Ivanjici.

Mudrinski je isključen u 81. minutu, samo tri minuta nakon što je dao gol za 3:3 i osam pošto je ušao sa klupe u igru. Sudija Dragan Čolović mu je pokazao direktan crveni karton posle jednog duela sa domaćim igračem na sredini terena.

Smatrao je da je Mudrinski namerno laktom udario svog čuvara.

- Iskreno, nisam zaslužio crveni karton! Kontakt je postojao ali ga nisam udario laktom u glavu. On je mene prvi udario po levoj stajnoj nozi posle odigranog pasa. Zatim sam krenuo da trčim ka njihovom golu, a on je bukvalno bio pripijen uz mene. Tom prilikom je došlo do sudara međutim, ponavljam, nije bilo udarca u glavu - rekao je Mudrinski.

Naš napadač je u pomenutom 78. minutu postigao gol za konačan rezultat, a prilikom slavlja emocije su ''izašle na videlo'' i kod njega, ali i saigrača i stručnog štaba.

Slavili smo onako emotivno zato što smo se rezultatski vratili u meč i imali smo šansu da preokrenemo sve u našu korist. Da nije bilo tog crvenog kartona, siguran sam da bi se u Beograd vratili sa tri boda u džepu - rekao je Mudrinski, a zatim se osvrnuo na provokacije i tenziju koja je viđena u Ivanjici:

- Što se tiče provokacija, one nisu postojale od strane igrača Javora. Pravila se tenzija sa tribina, ali smatram da je to nekako i normalno.

Podsetimo i to da Čukarički naredni meč igra protiv Spartaka iz Subotice 31. marta na Banovom brdu.

Komentari (1)

  • stanex
    Samo bih zeleo da pohvalim novi izgled sajta i otvaranje online klupske prodavnice! Pod pretpostavkom da klub snima svaku utakmicu, ne bi bilo lose kada bi ste radili i kratke video reportaze svih utakmica koje Cuka igra, jer, evo na primer, kup utakmicu protiv Napretka nije propratila adekvatna reportaza, sto nije prvi put.

Napiši Komentar