VESTI FK Čukarički

MLADOST - ČUKARIČKI 1:1 (1:1)-Samuel KwameOwusu-

MLADOST - ČUKARIČKI 1:1 (1:1)

 

Utakmica Mladost - Čukarički završena je nerešenim rezultatom 1:1, golovima Pavlovića u 11. minutu i Semjuela Ovusua u 26. kom je to ujedno i prvi prvenstveni gol u dresu Brđana. 

Posle uzbudljivog meča u Lučanima naša ekipa je na petom mestu sa 32 boda, koliko ima i Voždovac na mestu ispred. 

Pored dva pogotka u prvom delu igre, na utakmici 19. kola Superlige Srbije viđeno je nekoliko šuteva u okvir gola i izgledne šanse na obe strane. Prvu priliku za Čukarički imao imao je Bojić, ali je njegov udarac izblokirao Šatara. Međutim, do vođstva dolazi domaćin u 11. minutu kad je Trifunović šutnuo, a naš Belić odbio loptu, ali je Pavlović sa ivice kaznenog prostora ubacio u mrežu. Kapiten Čukaričkog Drinčić je 15 minuta posle toga poslao dubinsku loptu ka golu domaćina, koju je dočekao Ovusu i bio precizan udarcem glavom. Imala je naša ekipa inicijativu i pretila još do kraja prvog dela. Odbranio je golman Mladosti Rosić udarac Drinčića, a na samom kraju poluvremena Bašanović je pogodio stativu. 

I u drugom delu je bilo uzbudljivo. Dobru priliku imao je Golubović u 67. minutu, a naš Belić je bio na visini zadatka. Najbolju šansu imao je Čukarički preko Bojića, koji je pogodio prečku. Međutim nije došlo do promene rezultata. 

Sastavi

Mladost: Rosić, Andrić, B. Milošević, I. Milošević, Pavlović, Pejović, Pešić, Radivojević, Šatara, Trifunović, Tumbašević, a igrali su i Dimić, Golubović i Obiora. 

Čukarički: Belić, Bašanović, Petar Jovanović, Puškarić, Kopitović, Kajević, Drinčić, Docić, Bojić (Saša Jovanović 86.), Mićin (Adamović 55.), Ovusu (Milojević 71.). 

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je novinarima posle utakmice da je zadovoljan igrom svoje ekipe. "Bilo je šansi na obe strane. Mladost je dobro otvorila meč, a mi smo se vratili posle našeg gola. Bila je to odlična lopta Drinčića i Ovusu je pogodio. Utakmica je bila na evropskom nivou i mislim da su svi gledaoci uživali"

Šef stručnog štaba Mladosti Nenad Milovanović složio se sa kolegom da je publika imala šta da vidi. "Čukarički igra presing 90 minuta i ima mnogo dobar pas koji je teško zatvoriti, a Mladost je u tome uspela. Dobro smo otvorili meč, stvorili smo dosta prilika, a imao je i Čukarički mnogo dobre prilike za gol"

Čukarički domaće prvenstvo nastavlja u nedelju 3. decembra kada dočekuje Zemun od 17 časova. 

Komentari (0)

Napiši Komentar