VESTI FK Čukarički

Mlađi kadeti slavili u finišu, mlađi pioniri remizirali sa Partizanom, osmica petlića--

Mlađi kadeti slavili u finišu, mlađi pioniri remizirali sa Partizanom, osmica petlića

Osim omladinaca i kadeta Čukaričkog, koji su ostvarili pobede na gostovanjima Trajalu u Kruševcu, odnosno Radničkom u Zrenjaninu, uspešne su bile i ostale mlađe selekcije belo-crnih. Mlađi kadeti su ugostili OFK Beograd i u dramatičnom meču ostvarili su pobedu od 2:1. Romantičari su vodili od 51. minuta golom Mićovića, ali su Brđani potom preokrenuli. Najpre je u 80. minutu izjednačio Aleksej Golijanin, a u drugom minutu nadoknade pobedu je doneo Aleksa Bogićević. Čukarički je lider na tabeli A grupe lige mlađih kadeta Beograda. U narednom kolu Brđani će gostovati Zemunu.

Derbi meč pionira između Crvene zvezde i Čukaričkog je odložen, biće odigran u sredu, 17. aprila. Mlađi pioniri su igrali derbi kola protiv Partizana, mreže se nisu tresle, rezultat je glasio 0:0. Belo-crni su ostali na trećoj poziciji na tabeli, iza Crvene zvezde i Partizana. U narednom kolu Brđani će gostovati obrenovačkom Radničkom.

Petlići su ugostili Lokomotivu, slavili su ubedljivo, sa 8:0. Het-trik postigao je Nikša Delibašić, pogađao je u devetom, 20. i 31. minutu, a u listu strelaca upisivali su se još Pavle Babić u 30, Miloš Aranđelović u 45, Mateja Zirojević u 50, Grigori Konjaev u 64. i Aljoša Ašanin u 67. minutu. Brđani su ostali na drugom mestu na tabeli Prve lige petlića.

Komentari (0)

Napiši Komentar