VESTI FK Čukarički

Mlađe kategorije: Sedmica petlića protiv Zvezde, fer-plej Momira Milete--

Mlađe kategorije: Sedmica petlića protiv Zvezde, fer-plej Momira Milete

Sjajan vikend je iza mlađih kategorija Čukaričkog, ostvarene su četiri pobede i jedan remi. Omladinci su odigrali nerešeno protiv Vojvodine (1:1), u vođstvo je Brđane doveo Mitar Ergelaš u drugom minutu, a izjednačio je Vladimir Miletić u 87. minutu. Izabranici Velička Kaplanovića posle osam kola imaju 16 bodova i zauzimaju petu poziciju na tabeli. U narednoj rundi belo-crni će gostovati Partizanu, u još jednom derbiju.

Kadeti su nastavili sa sjajnim igrama. Ekipa koju sa klupe predvodi Saša Kljajić nadigrala je Vojvodinu na Carevoj ćupriji, sa 4:2. Novosađani su poveli golom Ivanovića u 13. minutu, a preokret su doneli Mrdaković u 25. i Spasojević u 72. minutu. Novo izjednačenje usleidlo je posle drugog pogotka Ivanovića u 85. minutu, ali je usledio silan finiš Brđana, koji su trijumf obezbedili golovima Serafimovića u 90. i Miladinovića u 90+4. minutu. Čukarički je prvi na tabeli, sa 22 boda, a u narednom kolu će gostovati Partizanu.

Mlađi kadeti su trijumfalno prošli kroz Zemun, gde su slavili sa 3:1. Belo-crno su poveli posle autogola Prodanovića u 22. minutu, a prednost je duplirao Delibašić u 41. U 63. minutu gosti su postigli i treći pogodak, a Zemunci su se žalili da je tokom te akcije jedan njihov igrač „ležao“ na terenu. Trener Momir Mileta je odmah potom naredio svojim izabranicima da postignu autogol, što je i učinio golman Vesić, čim su njegovi saigrači krenuli sa centra. Posle četiri kola Čukarički ima isto toliko pobeda, uz impozantnu gol-razliku – 25:5.

U narednom kolu belo-crni će igrati u sredu protiv Voždovca. Uspešni su bili i pioniri, koji su u derbiju kola slavili protiv Partizana sa 2:1. Gosti su poveli u 14. minutu golom Jovanovića, ali su preokret još do poluvremena obezbedili Katanić u 35. i Cvetković u 37. minutu. Mlađi pioniri nisu odigrali susret protiv Grafičara koji je odložen, a u sredu će za rivala imati Crvenu zvezdu.

Najveću pobedu ostvarili su petlići, koji su u gostima savladali Crvenu zvezdu sa čak 7:0. Zanimljivo, do poluvremena se mreže nisu tresle, a onda je usledila kanonada belo-crnih, koji su na ovom meču imali sedam strelaca, redom su pogađali: Maravić (43. minut), A. Todorović (48), Dakić (53), Đ. Todorović (56), Buđevac (59), Matijašević (62) i Šutanovac (69). U narednom kolu Brđani će gostovati ekipi BSK 1925.

Komentari (0)

Napiši Komentar