VESTI FK Čukarički

Mlađe kategorije: Pobeda omladinaca, remi kadeta, poraz mlađih kadeta--

Mlađe kategorije: Pobeda omladinaca, remi kadeta, poraz mlađih kadeta

Za vikend su nastavljena takmičenja mlađih kategorija, u tri generacije. Omladinci su slavili trijumf na gostovanju Trajalu u Kruševcu. Belo-crni su slavili pobedu u prvom meču drugog dela sezone.

Dugo se mreže nisu tresle, ali su izabranici Velička Kaplanovića sačuvali smirenost, a u finišu su nagrađeni za dobru igru. Prvo je Kežman u 85. minutu matirao Todorovića, a četiri minuta kasnije, u 89. pobedu je „overio” Kadijević. U narednom kolu Čukarički će ugostiti OFK Beograd.

Kadeti su odigrali nerešeno protiv OFK Vršca u Pavlišu – 0:0. Golmani oba tima Mikavica i Janjić bili su u prvom planu, sa po nekoliko sjajnih intervencija, najzaslužniji što su mreže ostale netaknute. U narednom kolu kadeti Brđana će ugostiti Real iz Niša.

Mlađi kadeti su poraženi od Voždovca sa 3:2. Čukarički je poveo u desetom minutu golom Ljumovića, ali su gosti preokrenuli, pogocima Đurića u 15. i Bogdanovića u 33. i 38. minutu. Do kraja, ekipa Momira Milete smanjila je rezultat golom Stankovića u 76. minutu. U narednom kolu Čukarički će dočekati ekipu Brodarca.

Komentari (0)

Napiši Komentar