VESTI FK Čukarički

Mlađe kategorije Čukaričkog: Šest pobeda i jedan poraz za vikend--

Mlađe kategorije Čukaričkog: Šest pobeda i jedan poraz za vikend

Omladinci Čukaričkog nastavili su sa pobedama. Ekipa pod komandom Pavla Delibašića slavila je trijumf na terenu BASK-a na Carevoj ćupriji protiv gradskog rivala Brodarca – 2:1. Bio je to treći uzastopni trijumf belo-crnih. Do pobede je Čukarički došao golovima Igora Miladinovića u šestom i Bogdana Petrovića u 20. minutu, dok je Bojan Adžić zatresao svoju mrežu u 38. minutu, kad je postavljen konačan rezultat. Omladinci zauzimaju četvrto mesto na tabeli, a u sledećem kolu gostovaće u Kragujevcu ekipi Radnički 1923. Protiv istog rivala na istom terenu igrali su i kadeti Čukaričkog, i oni su bili uspešni.

Izabranici Momira Milete slavili su sa 3:1. Belo-crne je u vođstvo doveo Nikša Delibašić u 25. minutu, prednost je duplirao Veljko Mirosavić u 67, a treći gol za Brđane delo je Borisa Todorovića, koji je pogodio u 83. minutu. Počasni pogodak za goste postigao je Janković u 80. minutu. Kadeti su trenutno treći na tabeli, a u narednoj rundi gostovaće Slogi u Požegi.

Mlađi kadeti su slavili pobedu na gostovanju Voždovcu sa 3:0. Brđani su u vođstvo došli golom Miloša Bakića u 33, a pogađali su još Andrej Bačanin u 45. i Uroš Tegeltija u 80. minutu. Pioniri su na domaćem terenu bili bolji od OFK Beograda – 4:1. Golove u ekipi Slobodana Dinčića postizali su Aleksandar Ristić u 6, Mateo Maravić u 29. i 52. i Stefan Mladenović u 64. minutu, dok je za Romantičare počasni gol dao Kartal u 77. minutu.

Mlađi pioniri (2008. godište) bili su uspešni u gostima protiv ekipe Žarkovo 2000, slavili su sa 5:1. Golove za gostujući tim postizali su Andrej Todorović u 4. i 27, Filip Matijašević u 22, David Petrušev u 32. i Andrej Žaknić u 65. minutu. Mlađi pioniri (2009. godište) poraženi su na gostovanju Partizanu sa 3:1. Crno-beli su povelu u četvrtom minutu golom Grujića, izjednačio je Uroš Dragišić u 21, ali je potom Partizan pogocima Bataka u 63. i 65. rešio meč.

Na kraju, petlići Čukaričkog su bili uspešni na gostovanju Crvenoj zvezdi. Belo-crni pod komandom Aleksandra Tomovića do pobede su došli het-trikom Danila Feketea, koji je bio precizan u 8, 42. i 58. minutu, dok je počasni pogodak za crveno-bele postigao Rajić u 51. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar