VESTI FK Čukarički

Miladin Stevanović: Da nastavimo niz dobrih rezultata i protiv Radnika-MiladinStevanović-

Miladin Stevanović: Da nastavimo niz dobrih rezultata i protiv Radnika

Čukarički je vezao dve pobede u derbijima kola, najpre protiv Spartaka na domaćem terenu (2:1), odmah potom i u duelu u Kruševcu protiv Napretka (2:1). Sa šest bodova iz ta dva susreta Brđani su se vratili u vrh tabele, gde žele da ostanu do kraja takmičenja u Super ligi, sa ciljem da ponovo izbore plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

- To je svakako krajnji cilj, ali je put do evropske vize prilično dugačak. Na nama je da uvek razmišljamo o predstojećem duelu, a u goste nam dolazi Radnik. Čukarički je uvek imao problema sa Surduličanima, tek prošle sezone smo ih po prvi put u istoriji pobedili na njihovom terenu. Jednostavno, ne odgovara nam njihov stil igre – napomenuo je desni bek belo-crnih Miladin Stevanović.

Jedan od iskusnijih u timu sa Banovog brda ipak ne želi da traži bilo kakav alibi pred poslednji meč 11. kola Super lige Srbije (ponedeljak, 20 časova).

- Igramo na našem terenu, favoriti smo, moramo tu ulogu da preuzmemo. Ostvarili smo dve veoma bitne pobede, koje su nam donele ne samo šest bodova, već i mnogo na polju samopouzdanja. Imali smo i malo sreće, ali smo svakako u oba meča trijumfe zaslužili, uz ogroman doprinos svih, prikazali smo baš timsku igru. I to je ono što treba da nas krasi i u duelu protiv Radnika. Surduličane vodi naš bivši trener, odlično nas poznaje. Ne sme da nas zavara činjenica da su oni ostvarili nešto lošije rezultate, ponavljam uvek su nam neugodan rival.

Stevanović je jedan od borjnih igrača u Čukaričkom koji su se vratili posle povrede. Priznaje da se utakmica uželeo.

- Imam pobednički mentalitet i vrlo mi je teško bilo da sve pratim sa strane, uvek je lakše kad si na terenu. Drago mi je da se polako kompletiramo, vratili su se Mijailović, Kovač, Puškarić, Tošić, Kajević... Imali smo još jedan peh protiv Spartaka, ostali smo bez kapitena Docića, ali su i mladi momci pokazali da vrede. I to je najveća snaga Čukaričkog, taj širok spektar kvalitetnih igrača, verujem da će nas to i dovesti do krajnjeg cilja. Meč protiv Radnika je izuzetno bitan, ne smemo sad da prospemo sve što smo radili. A tek posle ćemo razmišljati o derbiju u Bačkoj Topoli i duelu protiv TSC-a – istakao je Stevanović.

Komentari (0)

Napiši Komentar