VESTI FK Čukarički

Matijašević: Srećom, sve se brzo smirilo--

Matijašević: Srećom, sve se brzo smirilo

Čukarički je slavio pobedu u derbiju Super lige Srbije protiv Partizana sa 1:0, u utakmici koja je započeta 11. aprila, a završena tek u četvrtak uveče. Bio je to poslednji duel 30. kola Preliminarne faze takmičenja, a isti rivali će igrati i u okviru prvog kola plej-ofa, takođe na Banovom brdu, u nedelju od 18,30 časova.

- Čestitam mojim igračima na pobedi, na svemu što su prikazali na terenu u derbi meču protiv Partizana i na poziciji koju su izborili pred ulazak u plej-of. Tek nas čekaju velika uzbuđenja u preostalih sedam kola, svaki meč će biti izuzetno bitan. Činjenica da će Srbija imati pet predstavnika u Evropi daje dodatnu draž domaćim takmičenjima, i Super ligi i Kupu Srbije – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Po završetku meča viđene su i tenzije između igrača dva kluba, ali se srećom sve brzo smirilo.

- Bilo je nervoze, dogodio se sukob našeg kapitena Docića i Fejse još na terenu, ubrzo se tu umešao i kapiten Partizana Urošević. Srećom, sve se brzo smirilo, reagovali su i obezbeđenje, redarska služba, policija, kao i članovi stručnih štabova oba tima, posebno bih želeo da se zahvalim na džentlmenskoj reakciji Igoru Duljaju i Albertu Nađu, iako su glave bile usijane u tom trenutku. Najbitnije je da niko nikog nije udario, čarke se svakako dešavaju kad se radi o derbi mečevima. U nedelju ponovo igramo protiv Partizana i siguran sam da će sve proteći u najboljem mogućem redu. Ako pobedi Čukarički, super, ako Partizan bude bolji sportski ćemo im čestitati. Još je mnogo utakmica do kraja, kao što sam već rekao, svaka će biti od velikog značaja – zaključio je Matijašević.

Komentari (0)

Napiši Komentar