VESTI FK Čukarički

Mateja Zuvić potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim--

Mateja Zuvić potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Brđani su potpisali trogodišnji ugovor sa Matejom Zuvićem, momkom rođenim 13. februara 2000. godine u Beogradu. Zuvić je prošao omladinsku školu Partizana, za čije je mlađe kategorije igrao, nastupao je i za Teleoptik i Napredak, a u tekućoj sezoni bio je član OFK Žarkova.

Za tim iz Prve lige Srbije ovaj krilni napadač postigao je deset golova u 20 utakmica. Zuvić se neće odmah priključiti prvom timu Čukaričkog, već je prosleđen na pozajmicu u Železničar iz Pančeva, koji takođe nastupa u Prvoj ligi Srbije.

- Zuvića smo dugo pratili i znamo da nismo bili jedini koji smo želeli da angažujemo ovog talentovanog momka. Bio je jedan od najboljih pojedinaca u Prvoj ligi Srbije, pravio je ozbiljnu razliku na mečevima svog tima. Odlučili smo da ga odmah prosledimo Železničaru na pozajmicu, za njega je sada najbitnije da igra, a mi ga u budućnosti, već od leta, vidimo kao veliko pojačanje. Inače, sa timom iz Pančeva imamo odličnu saradnju, tamo su već dva naša igrača na pozajmicama, a iskustva su vrlo dobra, na obostranu korist. Siguran sam da će tako biti i sa Zuvićem - kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Komentari (0)

Napiši Komentar