VESTI FK Čukarički

Marko Gajić potpisao ugovor sa Čukaričkim--

Marko Gajić potpisao ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je angažovao prvo pojačanje za nastavak sezone. U klub sa Banovog brda stigao je štoper Marko Gajić, koji je potpisao ugovor na godinu i po dana. Ovaj momak je rođen 1992. godine u Beogradu, a karijeru je započeo u Radničkom iz Nove Pazove. Potom je nastupao za OFK Beograd, Javor, Voždovac, Olimpiju, Krajovu, Radnički 1923 i Borac iz Banjaluke, gde je imao poslednji angažman.

Brđani su imali potrebu za angažovanjem štopera, posle povrede Darka Puškarića, koja je iskusnog prvotimca odvojila od terena do kraja sezone. Izbor je pao na Gajića, koji je prošle godine odigrao i jedan meč za reprezentaciju Srbije na turneji u SAD.

- Bio nam je potreban igrač na poziciji štopera, odlučili smo se za Gajića, momka koji je iskusan, ima bogatu karijeru iza sebe i zavidan staž u Super ligi Srbije. Dugo je sarađivao sa našim tehničkim direktorom Grkinićem u Voždovcu, koji ga odlično poznaje – kazao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog.

Gajić se posle pola godine u Premijer ligi Bosne i Hercegovine vratio u srpski fudbal.

- Malo me je iznenadio poziv Čukaričkog, ali smo se zaista brzo dogovorili. Imao sam priliku da sarađujem u Voždovcu sa direktorom Grkinićem, a zaista je zadovoljstvo i čast kad vas pozove Čukarički. Imam u novom klubu i bivšeg saigrača, druge poznajem sa terena, neće biti nikakvih problema. Ciljevi se u ovom klubu znaju, jurićemo treće mesto i direktan plasman u grupnu fazu Lige konferencije. Drago mi je da ću uz sebe na mestu štopera imati iskusne igrače, ali i mlade i talentovane momke, koji će od nas moći da napreduju – kazao je Marko Gajić.

Komentari (0)

Napiši Komentar