VESTI FK Čukarički

Marko Docić postao rekorder po broju nastupa za Čukarički-MarkoDocić-

Marko Docić postao rekorder po broju nastupa za Čukarički

Marko Docić je jedan od sinonima kluba sa Banovog brda. U Čukarički je došao leta 2016. godine, a aktuelna sezona mu je sedma u belo-crnom dresu. U međuvremenu rođeni Obrenovčanin je postao kapiten kluba, a od četvrtak je i rekorder u broju odigranih mečeva za Čukarički u novijoj istoriji.

Docić je protiv lučanske Mladosti odigrao 174. meč za Čukarički. Na taj način kapiten je prestigao Asmira Kajevića, od ove godine člana kineskog tima Vuhan, koji u belo-crnom dresu ima 173 utakmice. Iza njih su Dragoljub Srnić sa 169 mečeva za Čukarički, Igor Matić (153) i Petar Bojić (149).

Slede momci koji su aktuelni prvotimci Brđana, Stefan Šapić sa 137, Miladin Stevanović sa 123 i Stefan Kovač sa 121 utakmicom. Top deset igrača sa najviše mečeva u Čukaričkom upotpunjuju još Filip Stojković sa 119 utakmica i Nemanja Stevanović sa 117.

Trocifren broj mečeva u klubu sa Banovog brda imaju još Slavoljub Srnić (112), Darko Puškarić (108), Miroslav Bogosavac (107) i Lukas Pjasentin (103). Iz aktuelnog sastava Čukaričkog najbliži tom ostvarenju su Ibrahima Endijae koji ima 83 utakmice za belo-crne i Samuel Ovusu koji je stigao do 80.

Komentari (0)

Napiši Komentar