VESTI FK Čukarički

Luka Jović gledao Čukarički i bodrio kuma Nemanju Tošića-NemanjaTošić-

Luka Jović gledao Čukarički i bodrio kuma Nemanju Tošića

Specijalni gost na derbi meču petog kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Spartaka bio je Luka Jović, reprezentativac Srbije i napadač italijanske Fiorentine. On je na Banovom brdu bodrio kuma Nemanju Tošića, koji je bio apsolutno najbolji pojedinac utakmice, najpre je asistirao Muhamedu Badamosiju za vodeći gol, a u finišu susreta postigao je prelep pogodak iz slobodnog udarca za konačnih 2:0.

Inače, Luka i Nemanja su deo karijere proveli zajedno, u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Kasnije su im se fudbalski putevi razišli, ali su u međuvremenu postali odlični prijatelji. Tošić je prethodnih godina koristio priliku da gleda neke Jovićeve mečeve, između ostalog i finalni u Ligi šampiona protekle sezone u Parizu, između Real Madrida i Liverpula.

Luka je sada uzvratio “posetu” kumu Nemanji, koji je očigledno bio izuzetno inspirisan, odigrao je bez dileme najbolju partiju u dresu Čukaričkog i jednu od najboljih u karijeri. Na kraju meča reprezentativac Srbije poželeo je Tošiću da njegova ekipa načini iznenađenje u Enšedeu i da u plej-ofu za Ligu konfrencije snage odmere upravo Fiorentina i Čukarički.

Komentari (0)

Napiši Komentar