VESTI FK Čukarički

Lučani su poznati kao fenomenalan gost koji igra odlično na kontru, ali ako hoćemo gornji deo tabele moramo da pobeđujemo--

Lučani su poznati kao fenomenalan gost koji igra odlično na kontru, ali ako hoćemo gornji deo tabele moramo da pobeđujemo

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred utakmicu protiv Mladosti iz Lučana da njihov plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope govori dovoljno o kvalitetu ekipe, ali i da tim sa Banovog brda - da bi bio u gornjem delu tabele - mora da pobeđuje kući. 

"Lučani su klub koji je izborio Evropu i to govori o njihovom kvalitetu. Znači imaju kvalitetan, dobro vođen tim i doveli su dosta igrača. Biće jako teška utakmica, pogotovo što su poznati kao fenomenalan gost koji igra odlično na kontru i ima pojedince, između ostalih Jovanovića i Radivojevića koji mogu da reše utakmicu. Mi u svaki meč ulazimo sa željom da pobedimo, pa tako i u ovu. Nisam dao ekipi da ih uzdrma poraz od Zvezde, nije sramota od njih izgubiti, već se okrećemo sledećoj utakmici, a da bi bili o gornjem delu tabele moramo kući da pobeđujemo", rekao je Lalatović.

Čukarički dočekuje Mladost iz Lučana u četvrtom kolu Superlige Srbije u sredu 9. avgusta od 20 časova. Šefu od fudbalera i dalje nije na raspolaganju Marko Docić zbog povrede, dok su ostali igrači spremni za utakmicu. 

Ulaz na Istočnu tribinu stadiona za ovaj meč je kao i uvek slobodan, a za Zapadnu se karte mogu kupiti pred početak po ceni od 300 dinara.

Mladost iz Lučana je posle tri odigrana kola sedma na tabeli sa četiri boda, a Čukarički deseti sa tri. 

Komentari (0)

Napiši Komentar