VESTI FK Čukarički

Lalatović: Stojanović je doneo tu prevagu, moj tim je bio pod velikim pritiskom--

Lalatović: Stojanović je doneo tu prevagu, moj tim je bio pod velikim pritiskom

Nedugo posle meča protiv Spartaka i pobede od 3:0, trener Čukaričkog Nenad Lalatović govorio je o samoj utakmici na konferenciji za medije.

Međutim, pre nego što je krenuo sa analizom, Lalatović se biranim rečima obratio treneru Subotičana Vladimiru Gaćinoviću.

- Zahvalio bih se kolegi Gaćinoviću na lepim rečima. Mislim da je on jedan sjajan stručnjak i pre svega dobar čovek. Voleo bih da je među nama trenerima više ovakvih ljudi kao što je on. Mnogo toga od njega možemo da naučimo. Znao sam da će se Spartak ''podići'' kada je on postavljen za trenera. Iako smo konkurentim za Evropu, želim mu sve što želim i sebi - rekao je Lalatović.

Zatim se Lalatović osvrnuo na samu utakmicu i protivnika.

- I mi i Spartak smo ušli obazrivo u prvo poluvreme. Za nas je ulog bio veliki, jer nam je Spartak pred ovaj meč bežao osam bodova. Pre ove utakmice smo doživeli tri poraza i čekao nas je pravi derbi. Imali smo veći pritisak. Da nismo pobedili, izgubili bi sve nade za to četvrto mesto. Spartak jeste iza nas, ali imaju utakmice sa Zvezdom, Partizanom i Radničkim - rekao je Lalatović i dodao:

- Šanse u prvom poluvremenu su bile podjednake, a moram da napomenem onu situaciju kada je Nikolić promašio zicer. U drugom poluvremenu smo stručni štab i ja napravili prave izmene. Dali smo golove na vreme. Luka Stojanović je doneo tu prevagu na sredini terena i ''gurnuo'' je te dve lopte. Ono što mene radije i što uvek tražim od svojih veznih igrača jeste to da se ubacuju u završnici kada akcija ide sa krila. Ja sam znao da ćemo imati dve ili tri stopostotne šanse na meču i raduje me što smo iz prve dali gol. Posle smo mirnom igrom i tim dobrim završnim pasom rešili sve dileme.

- Dotakao se trener Čuke i rasporeda do kraja sezone. - Mislim da smo imali teži raspored u prva tri kola, jer je svima trebalo. Sada, Zvezda je šampion i pitanje je u kakvom sastavu će igrati. Zatim, da li će Partizan igrati u finalu Kupa...Biće uzbudčjivo do kraja, pa onaj ko bude bolji nek izađe u Evropu. Nas čekaju utakmice sa Voždovcem i Vojvodinom kod kuće i gostovanje Napretku - dodao je Lalatović.

Komentari (0)

Napiši Komentar