VESTI FK Čukarički

Lalatović pred Javor: Daćemo sve od sebe da nastavimo u dobrom ritmu--

Lalatović pred Javor: Daćemo sve od sebe da nastavimo u dobrom ritmu

 Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa poljuljana posle teške povrede napadača Ognjena Mudrinskog na poslednjoj utakmici, ali da je siguran da će igrači koji izadju na teren u predstojećem meču protiv Javora napraviti povoljan rezultat. 

“Mudrinski će mnogo faliti. Ovo je treći put ove sezone da opet krećem od početka da tražim formaciju, igru i najboljih 11. Đuriću je pukla nedavno kost na stopalu, Bojića muči povreda na preponi i ponavljam da smo ostali bez mnogo igrača od letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, a igramo sve bolje kako odmiče prvenstvo. Moji igrači su već pokazali da su dostojno zamenili fudbalere koji su nas napustili”, rekao je Lalatović. 

Čukarički posle dvonedeljne reprezentativne pauze dočekuje Javor na Banovom brdu u subotu 14. oktobra od 17 časova u 13. kolu Superlige Srbije. 

Lalatović je rekao da je njegova ekipa odigrala dobro protiv Partizana u prethodnom kolu, ali da bez obzira na bilo kakav rezultat ostaje ogromna žal zbog komplikovane povrede Mudrinskog posle koje je operisan i sledi mu duži oporavak. “Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, a možda mu je i ugrožena karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve prebroditi na najbolji mogući način i verujem da će se vratiti jači na teren”. 

Tokom pauze smo četiri dana radili u Etno selu Stanišići u Bijeljini u fenomenalnim uslovima, dodao je šef. “Opet kažem kuburimo sa povredama i otišlo je ove sezone mnogo standardnih prvotimaca: Ožegović, Obradović, Radonjić, pre njih Matić, Srnić, Jevtić i sve to je ogroman hendikep za nas. Ipak, u poslednjih sedam utakmica imamo pet pobeda i remi protiv Partizana i daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali odnosno da budemo sve bolji”. 

Lalatović je podsetio da je Javor promenio trenera i u poslednjoj utakmici pobedio Rad sa 3:2 posle preokreta. “Sve smo analizirali. Imaju jako brze igrače u pokrivenim pozicijama. Imaju dobru tranziciju iz polukontre u kontru kad su na strani. Vratio im se Cvetković...Čeka nas baš teška utakmica”. 

Ulaz na Istočnu tribinu stadionu Čukaričkog biće u subotu slobodan za sve posetioce, dok se manji broj karata za Zapad po ceni od 300 dinara može kupiti na našoj blagajni od 15.30 na dan meča. Pozivamo sve Čukaričane odnosno sve ljubitelje fudbala da dođu na Banovo brdo 14. oktobra od 17 časova da bodre naše Bele. Dođite da u lepom ambijentu našeg stadiona na vrhu grada na obroncima Košutnjaka gledamo superligaški fudbal. Čekamo vas i dobrodošli! 

Komentari (0)

Napiši Komentar