VESTI FK Čukarički

Lalatović posle Bačke: Drinčić je vođa ekipe, izvinjavam se FSS i Radničkom-NikolaDrinčić-

Lalatović posle Bačke: Drinčić je vođa ekipe, izvinjavam se FSS i Radničkom

Imao je trener Čukaričkog Nenad Lalatović velikog razloga za zadovoljstvo posle utakmice 25. kola Super lige protiv Bačke.

Pored ubedljive pobede rezultatom 5:0, Lalatovića može da raduje i povratak Nikole Drinčića na teren. Tek sada se videlo koliko je popularni Drina nedostajao timu. Dao je gol, asistirao i bio na svakom delu terena.

- Drinčić je pravi vođa ekipe, pravi lider. O njemu ne bi trebalo trošiti reči. Imali smo jedan poseban režim da bi se fizički dobro pripremio. On je svestan da mora da bude 100 odsto spreman ukoliko želi da pruža ovako dobre partije. Kvalitet koji ima, niko ne može da mu oduzme. On je za mene nezamenjiv. Sutra kada bih otišao u inostranstvo, Drinčić bi bio igrač kog bi uvek poveo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije, a potom se osvrnuo na sam meč:

- Čestitao bih svojoj ekipi na pobedi i osvojena tri boda. Nama je danas sve polazilo za nogom i funkcionisalo onako kako bi trebalo. Kada ekipi koja se bori za opstanak date brzo dva gola, onda se desi da protivnik padne. Moram da kažem i svom kolegi da nije baš tako sve crno. Jednostavno, takav je bio dan i ti dani se ponekad dese. Zvezdan Milošević je preporodio Bačku i ja im od srca želim da u naredna dva meča osvoje šest bodova. Kvalitet za to svakako imaju.

Osvrnuo se Lalatović i na pogrešno protumačene izjave koje je nedavno dao. Podsetimo, trener Čukaričkog je rekao da će Crvena zvezda, Partizan i Radnički iz Niša biti tri prvoplasirane ekipe.

- Čestitao bih Radničkom iz Niša na pobedi protiv Partizana i želim nešto da kažem. Moje reči se uvek pogrešno protumače. Ja imam pravo na mišljenje i danas se pokazalo da sam bio u pravu. Ja sam samo rekao da je Radnički po kvalitetu treća ekipa u Srbiji. Želim da se izvinem Fudbalskom savezu Srbije i Radničkom iz Niša ako su moje reči pogrešno protumačene - rekao je Lalatović i dodao:

- Najbolje su se pojačali. Doveli su odlične igrače, Babića, Mićića, Bulatovića...Zvezda, Partizan i Radnički u ovom trenutku zaslužuju te tri prve pozicije po kvalitetu i zbog činjenice da smo mi ostali oslabljeni. Ovom prilikom čestitao bih još jednom mom kolegi Dmitroviću na pobedi. Ovo mu je prvi posao i znam da je on jedan ambiciozan momak i da će u budućnosti biti odličan trener. Čestitam i Ivici Tončevu, čoveku kog jako cenim i poštujem. On je jako bitan u srpskom fudbalu, pre svega zato što je sposoban. Ko zna, možda nas dvojica u budućnosti budemo i sarađivali. Zato mi je žao što su moje izjave pogrešno protumačene, pošto nisam imao nameru nikog da uvredim.

Svoje viđenje meča izneo je i trener Bačke Zvezdan Milošević.

- Čukarički je veoma dobra ekipa. Bez obzira šta je moj kolega rekao, Čukarički je po nekom mom rangiranju druga ekipa u Srbiji. Odmah iza Crvene zvezde. I po igračkom kadru i po organizaciji kluba - rekao je Milošević i dodao:

- Čestiram Čukaričkom na zasluženoj pobedi, to je bilo realno stanje sa terena. Moja obaveza je da preuzmem odgovornost za ovu bruku i sramotu s kojom smo mi danas došli u Beograd da se predstavimo. Trebao sam i morao da pripremim bolje ekipu. I u taktičkom i u moralnom smislu.Na svaki način. A ne da se ponašamo kao da fudbal nikad nismo igrali.

Komentari (0)

Napiši Komentar