VESTI FK Čukarički

Lalatović: Naša najbolja utakmica u dosadašnjem toku sezone--

Lalatović: Naša najbolja utakmica u dosadašnjem toku sezone

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa u Šapcu odigrala najbolju utakmicu u dosadašnjem delu prvenstva. 

"Bili smo bolji svih devedeset minuta. Dominirali na terenu, odigrali dobro protiv kvalitetne ekipe Mačve, koja je pobedila Voždovac u prošlom kolu. Pored golova koje smo postigli, imali smo još četiri ili pet stopostotnih šansi. Ovo je naša najbolja utakmica do sad. Od osam odigranih, četiri smo pobedili", naveo Lalatović. 

Čukarički je u prvoj utakmici osmog kola Superlige Srbije pobedio Mačvu u Šapcu sa 2:0, golovima Ognjena Mudrinskog u 5. i debitanta Petra Mićina u 78. minutu.

Lalatović je rekao da je trebalo vreme njegovom stručnom štabu i njemu da "sklopi sve kockice", jer je otišlo mnogo igrača u prelaznom roku - pre i posle priprema. 

"Namestili smo se, Čukarički opet igra lep fudbal", dodao je šef i ocenio da je cela ekipa danas ostavila srce na terenu i odigrala taktički fenomenalno. 

U nedelju 10. septembra Čukarički igra prijateljsku utakmicu protiv Bežanije na stadionu FK Lokomotiva od 17 časova. 

Prema rečima šefa, prijateljski susreti su praksa da bi svi igrači bili spremni da zaigraju i na prvenstvenim. "U prijateljskim utakmicama igraju fudbaleri sa manjom minutažom i oni koji nisu odigrali prvenstvenu, ali svi moraju biti jednako opterećeni i uvek spremni da zaigraju". 

Čukarički posle osam kola ima 13 bodova i sedmi je na tabeli, a u sledećem kolu dočekuje Radnik iz Surdulice 13. septembra. 

Komentari (0)

Napiši Komentar