VESTI FK Čukarički

Lalatović: Imaćemo šta da pokažemo u Subotici--

Lalatović: Imaćemo šta da pokažemo u Subotici

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je pred gostovanje Spartaku da veruje u kvalitet svog tima i stručnog štaba i da će iako je protivnik favorit probati da iskoristi njihove sitne mane da dođe do bodova. 

"Ovo je možda najteže gostovanje do sad. Spartak je imao samo jedan poraz kod kuće od Partizana, ruše klupske rekorde. Organizovan su tim, imaju dobru zadnju liniju, vezni red i napadače. Vođeni su odlično od Veselinovića, kog cenim i poštujem, on je moj veliki prijatelj sa kojim sam polagao za pro licencu. I mi imamo svoj kvalitet u koji verujemo i daćemo sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Oni su u ovom trenutku favorit, na tabeli nam beže za četiri boda i kao što sam rekao, kod kuće igraju dobro - skoro sve su pobedili. Međutim, kao i svaki tim imaju vrline i mane. Pokušaćemo da iskoristimo njihove sitne mane i da dodjemo do rezultata. Idemo da se nadigravamo, a ekipa koja bude bila bolja neka pobedi", rekao je Lalatović. 

Čukarički gostuje Spartaku u subotu 21. oktobra od 15 časova u utakmici 14. kola Superlige Srbije. Naša ekipa je sedma na tabeli sa 21 bodom, a Subotičani su na četvrtoj poziciji sa 25 bodova. 

Kadrovski problemi Čukaričkog zbog povreda više igrača su poznati. Napadač Ognjen Mudrinski i štoper Đorđe Đurić imaju prelome kostiju stopala, Bojić povrede prepona, a i mladi napadač Slobodan Tedić nije šefu na raspolaganju, pošto je početkom sedmice pred prijateljsku utakmicu protiv Sinđelića osetio bol i ustanovljena mu je povreda tetiva. 

"Definitivno imamo problem sa špic igračima, ali ne treba kukati. Ostali igrači su vrhunski, verujem u njih i moj stručni štab i imaćemo šta da pokažemo", dodao je Lalatović. 

Ekipa će danas od 15 časova trenirati na Banovom brdu, posle čega odlaze u karantin pred utakmicu odnosno kreću put Subotice. 

Komentari (0)

Napiši Komentar