VESTI FK Čukarički

Lagani individualni treninzi do okupljanja-MiroslavBogosavac-

Lagani individualni treninzi do okupljanja

Fudbaleri Čukaričkog počeli su sa laganim individualnim treninzima po programu koji su dobili od stručnog štaba pred pauzu. Na trim stazi u Košutnjaku ovih dana mogu se sresti mnogi fudbaleri Čukaričkog, kao i drugih beogradskih klubova, verovatno zbog lepog ambijenta i dobrih uslova za trčanje na prijatnoj temperaturi.

Naravno, mnogo je igrača koji svoje obaveze ispunjavaju na nekim drugim mestima poput levog beka Miroslava Bogosavca koji pauzu provodi u rodnom kraju, jer kako kaže uz porodicu i prijatelje iz detinjstva najlepše odmori. "Pre dva dana (ponedeljak 25. decembar) počeli smo sa primenom programa. Prvog dana sam trčao dva puta po pola sata, danas tri puta po 12 minuta i sve uz uobičajene vežbe snage".

Igraču su odmarali 11 dana od poslednje utakmice jesenjeg dela prvenstva i vežbaće po planu do okupljanja zakazanog za 9. januar. Bogosavac je dane odmora iskoristio da poseti porodicu u rodnom Manđelosu, selu na obroncima Fruške gore u opštini Sremska Mitrovica, gde svakodnevno prati fudbalski turnir. " Ništa bez fudbala. Prvi put ove godine ne igram na turniru u Mitrovici, ali navijam za svoje drugare. Jak je turnir i uživam uz ljude koje poznajem godinama. Nije to sve što radim, ali lepo mi prolaze dani pauze što je najvažnije". 

Bogosavac planira i Novu godinu da dočeka u obližnjem Novom Sadu i prema njegovim rečima uz prvu želju da ga služi zdravlje ambicija za 2018. je da se Čukarički plasira u Evropu. Na pitanje o privatnim planovima, šali se i kaže da još ne misli da se ženi. "Mlad sam još i ne planiram da se ženim, više vidim sebi neki dobar transfer u dogledno vreme. Da uozbiljim priču jer sam sad u Čukaričkom. Jako sam zadovoljan na Banovom brdu, pre svega jer smo dobra ekipa, a vreme je ispred mene pa ćemo videti". 

Bogosavac je sa odigranom 21 utakmicom među prva tri fudbalera sa najvećom minutažom u Čukaričkom u jesenjem delu Superlige. U našem klubu je u februaru ove godine potpisao trogodišnji ugovor. 

Komentari (0)

Napiši Komentar