VESTI FK Čukarički

Krunić: Spektakl u Bačkoj Palanci biće dodatni motiv i za moje igrače--SimoKrunic

Krunić: Spektakl u Bačkoj Palanci biće dodatni motiv i za moje igrače

Pogled na tabelu Super lige posle tri kola svakako prija Čukaričkom. Brđani su na drugoj poziciji, iza Crvene zvezde koja ima maksimalan učinak, neporažena je još samo lučanska Mladost. Ekipa Sime Krunića će imati težak ispit u subotu (20 časova), na gostovanju OFK Bačkoj u okviru četvrtog kola domaćeg šampionata.

- Imaju zaista dobru ekipu, ušli su mnogo bolje u prvenstvo nego što je to bio slučaj prošle sezone. Bačka je zadržala kostur ekipe, uz to dovela nekoliko veoma kvalitetnih igrača, sa dosta superligaškog iskustva. Očekuje nas baš teška utakmica u Bačkoj Palanci – rekao je na startu razgovora trener Čukaričkog Simo Krunić.

Bačka je u prethodna tri kola igrala veoma dobro, na domaćem terenu su u meču sa čak četiri jedanaesterca savladali predstavnika Srbije u Evropi, Spartak (2:1), bod su osvojili i na gostovanju Napretku u Kruševcu u prethodnoj rundi (1:1).

- Bez obzira na njihovu dobru igru, moramo da nametnemo naš ritam, da stvaramo i koristimo šanse. Sve zavisi od pristupa naših igrača, bilo kakvo opuštanje i neshvatanje ozbiljnosti rivala može skupo da nas košta. Mi smo tu lekciju, nadam se, naučili protiv Zemuna, kad su nam oni u goste došli bez pojačanja koje nisu mogli da registruju, a otkinuli su nam dva boda. U našem prvenstvu samo su Crvena zvezda i Partizan favoriti, u svim ostalim mečevima može svako svakog da pobedi, u bilo kom trenutku. Čak i da igramo protiv Bačke na svom terenu, ne bi bilo garancije da ćemo lako osvojiti bodove.

U Bačkoj Palanci će u subotu biti svečarska atmosfera, za OFK Bačku će meč protiv Čukaričkog na stadionu “Slavko Maletin Vava” imati epitet istorijskog, po prvi put će igrati pod svetlošću reflektora.

- Očekuje nas pravi spektakl, velika je stvar to za Bačku i čitav taj kraj. Biće to dodatna motivacija za domaćina, svakako nas očekuje i više publike nego obično i veoma motivisan rival. To naravno može i mora da bude dodatni motiv i za moje igrače. Mnoge stvari zavise od nas, ne sumnjam da ćemo biti ozbiljni u Bačkoj Palanci.

Ima li favorita u sutrašnjem meču?

- Ako uzmemo sve u obzir, trenutnu formu i položaj na tabeli, te činjenicu da je Bačka domaćin, mislim da su šanse podjednake za sva tri ishoda – iskren je bio Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar