VESTI FK Čukarički

Krunić: Kombinovaćemo sastav za naredna dva meča u Bačkom Jarku i Kruševcu--SimoKrunic

Krunić: Kombinovaćemo sastav za naredna dva meča u Bačkom Jarku i Kruševcu

 Čukarički je drugu uzastopnu pobedu u Super ligi Srbije uknjižio na svom terenu protiv Spartaka iz Subotice, a trener Simo Krunić se osvrnuo na taj susret, uz napomenu da je bio izuzetno težak, možda i najteži do sada za njegovu ekipu.

Iza nas je teška utakmica protiv Spartaka, u koju su gosti ušli bolje, motivisanije od nas, u svakom duelu. Na sredini terena su bili dosta čvršći, mi kao da smo ušli sa stavom da ćemo ih lako dobiti. Bila je ovo možda i najteža utakmica do sada, ali smo uspeli da prelomimo. Imamo dosta kvalitetnih igrača. Sa klupe smo preokrenuli rezultat na gostovanju Voždovcu, sreća naša pa imamo taj kvalitet. Znate da je Mudrinski, koji je imao dosta povreda, jedan od najših najboljih napadača, jedan gol je dao Spartaku, jedan namestio. Imamo kvalitet da u svakom momentu možemo da preokrenemo tok utakmice – zadovoljno je konstatovao Krunić.

Čukarički će takmičenje u Kupu krenuti od prve runde, odnosno šesnaestine finala, prvi rival je Mladost, član Srpske lige grupa „Vojvodina”, a meč je na programu u sredu od 16 časova u Bačkoj Jarku. Igraće se samo jedan meč, a u slučaju nerešenog ishoda pobednika će odlučivati jedanaesterci.

Čeka nas Kup utakmica protiv Mladosti u Bačkom Jarku. A već u nedelju ćemo ići u goste Napretku u Kruševac, u okviru Super lige Srbije, biće to derbi kola. Gledaćemo da iskombinujemo sastav za ta dva meča – istakao je Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar