VESTI FK Čukarički

Krunić: Biće velika borba sa Lučancima za četvrtu poziciju--SimoKrunic

Krunić: Biće velika borba sa Lučancima za četvrtu poziciju

Trener Čukaričkog Simo Krunić nije bio nezadovoljan posle remija u poslednjem kolu Preliminarne faze Super lige protiv lučanske Mladosti (0:0).

– Čestitam igračima i jedne i druge ekipe, borili su se do kraja. Ono što trener Lučanaca Milovanović misli za moju ekipu, to mislim i ja za njegovu. Vrhunska su ekipa, dobro vođena, jako težak rival. Možda smo imali i preveliku tenziju, znali smo šta nam znači ova utakmica. Pokušali smo da pobedimo, normalno pokušali su i oni. Igrači su se borili, čestitam im od sveg srca. Videli ste odnos mojih igrača i mene prema igri, videli ste koliko smo želeli pobedu. Na kraju, dobro je ispalo, ako ne možeš da pobediš, onda bar da ne izgubimo – kazao je Krunić, koji je potom nastavio:

– Imamo jednu utakmicu i bod prednosti u odnosu na Lučane. Biće borba sa njima za četvrtu poziciju, bez želje da potcenim ostale ekipe, oni su nam najveći konkurenti za plasman u Evropu. Još jednom čestitke svima, a Miloavnoviću ne mogu da kažem sve najbolje, neka budu peti – uz osmeh je dodao trener Čukaričkog simo Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar