VESTI FK Čukarički

Kopitović: Čuka je kompaktna ekipa koja zna šta hoće-BorisKopitović-

Kopitović: Čuka je kompaktna ekipa koja zna šta hoće

Strelac prvog pogotka za Čukarički u utakmici protiv Napretka, štoper Boris Kopitović skromno kaže da se našao na pravom mestu u pravo vreme da savlada protivničkog golmana. 

"Mnogo mi je drago zbog pobede i što se desila na Galetov (predsednik kluba Dragan Obradović) rođendan. Naravno zadovoljan sam i zbog gola, to mi je drugi u prvenstvenim utakmicama ove sezone i nadam se da će ih biti još", rekao je naš štoper, petnestica Brđana. 

Čukarički je pobedio juče u gostima Napredak sa 2:1, golovima Kopitovića u 20. i Petra Bojića u 37. minutu. 

"Odbijenu loptu iz kornera, Mićin je glavom vratio u peterac i ja sam bio na pravom mestu da zatresem mrežu", opisao je Kopitović svoj pogodak. 

Kako je dodao, utakmica je odigrana na teškom terenu, ali Čukarički, prema njegovim rečima, sad izgleda kao prava, kompaktna ekipa, koja zna šta hoće protiv koga god da igra. 

U sledećem kolu Brđani dočekuju Crvenu zvezdu i agilni štoper kaže da je sem poraza svaki rezultat povoljan za njegovu ekipu. "Imamo odličan tim, nećemo sigurno podići unapred belu zastavu pred taj susret"

Dodaje da je u Čukaričkom prezadovoljan, da se oporavio od povreda i da sve više igra. Posebno je srećan zbog postignutih golova i nada se da će ih biti još. Kopitović se u strelce upisao i u meču protiv Bačke u desetom kolu. 

Dvadesettrogodišnji fudbaler iz Podgorice došao je u naš klub prošle zime i upitan kako mu je u prestonici Srbije Kopitović iskreno kaže da "nema kom Crnogorcu ne prija Beograd"

Komentari (0)

Napiši Komentar