VESTI FK Čukarički

Kerkez i Docić posle žreba: U Evropi nema lakih rivala--

Kerkez i Docić posle žreba: U Evropi nema lakih rivala

Čukarički će u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencije igrati protiv ekipe Rasing Union iz Luksemburga. U prvom meču Brđani će biti gosti 21. jula, revanš je na programu na stadionu na Banovom brdu sedam dana kasnije.

- U Evropi nema lakih rivala, znali smo to i pre žreba. Ostaje nam da se maksimalno spremimo za Luksemburžane, čiji fudbal je u velikom usponu. Do prvog evropskog ispita u Luksemburgu ima još dosta vremena, ostaje nam da se na Bledu spremimo za sve izazove koji nas očekuju. Najpre za start u Super ligi, s obzirom na to da nas pre duela protiv Rasing Uniona očekuju i dva teška meča, protiv odličnog TSC-a i ekipe Novog Pazara u gostima – kazao je šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez.

Jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog, kapiten Marko Docić, istakao je zadovoljstvo zbog žreba, ali ujedno i pozvao na oprez.

- Moramo da budemo zadovoljni žrebom. Protivnika još uvek ne poznajemo, ali ćemo imati dovoljno vremena do prve utakmice koja je za nešto više od mesec dana. Očekujem da prođemo u treće kolo, to nam je svakako cilj. Ni sa jednom ekipom u ovakvom takmičenju nije lako, neće biti ni sada. Opet, imamo dovoljno iskustva, siguran sam da smo se i dobro pojačali, sa momcima koji imaju internacionalnog iskustva, to će nam mnogo značiti u Ligi konferencije – kazao je Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar