VESTI FK Čukarički

Kajević: Pokazali smo već da možemo da se nosimo sa Zvezdom-AsmirKajević-

Kajević: Pokazali smo već da možemo da se nosimo sa Zvezdom

 Čukarički se sa poslednjeg gostovanja u kalendarskoj godini vratio neporažen, protiv Proletera je u Novom Sadu osvojio bod. Mogli su Brđani do pobede, posebno će žaliti zbog propuštenih prilika u prvom poluvremenu. Mogao je potom i Proleter da slavi, ali je bod svom timu sačuvao sjajni Nemanja Stevanović, koji je u 85. minutu skinuo zicer kapitenu domaćih Čoviću.

- Bili smo bolji, napravili smo više šansi, posebno u prvom poluvremenu. Na kraju smo mogli da budemo poraženi, imao je Proleter šansu "jedan na jedan", ali smo srećom sačuvali bod. Nije bilo lako igrati, teren je u Novom Sadu u očajnom stanju. Protivnik je zaista čvrsta ekipa, znali smo da nam neće biti lako i da neće biti mnogo šansi na utakmici. Na kraju smo stvorili dovoljan broj šansi, na žalost nismo ih iskoristili - rekao je Asmir Kajević, ofanzivni vezista Čukaričkog.

Kajević je na meču protiv Proletera zaradio žuti karton, četvrti ove sezone, pa će propustiti derbi meč 21. kola protiv Crvene zvezde.

- Mogao sam da prođem i bez javne opomene, ali sudija je tako odlučio. Šta da se radi, neću moći da pomognem saigračima protiv Crvene zvezde - kazao je Kajević, koji je potom dodao:

- Vezao sam tri meča kao starter, u samo nedelju dana. U formi sam, protiv Proletera se namestilo tako da stvorim prilike saigračima, ali to pokazuje i njihov kvalitet. Kad imate dobre pojedince u timu, normalno je da će i vaš kvalitet isplivati na površinu.

Sledi duel protiv lidera na tabeli, "jesenjeg prvaka", učesnika ovogodišnje Lige šampiona... Da li će biti teže vama na tribinama ili momcima koji budu na terenu protiv crveno-belih?

- Meni će svakako biti hladno. Šalim se, biće teže onima koji budu na terenu. Pokazali smo da možemo da se suprotstavimo Zvezdi još u prvom meču u sezoni, ali smo nesrećno izgubili na "Marakani". Naučili smo nešto iz te utakmice, ostaje nam da ne pravimo greške koje bi protivnik mogao da iskoristi. A upravo to se dogodilo kod pobedničkog gola Gobeljića na prvom meču - podsetio je Kajević.

Komentari (0)

Napiši Komentar