VESTI FK Čukarički

Kadeti ubedljivi protiv Zvezde u gostima, omladinci sa Marakane doneli bod--

Kadeti ubedljivi protiv Zvezde u gostima, omladinci sa Marakane doneli bod

Osim omladinaca i kadeta, uspešan vikend imale su i ostale mlađe selekcije Čukaričkog. Kadeti su ostvarili vrlo važan trijumf na gostovanju Crvenoj zvezdi – 3:0, golovima Andreja Subotića u 27, Mihajla Cvetkovića u 50. i Stefana Mitrovića u 77. minutu. Omladinci su takođe odigrali odličan meč, remizirali su protiv vršnjaka Crvene zvezde na strani – 2:2.

Crveno-beli su poveli golom Pirgića u 17. Minutu, izjednačio je Uroš Miladinović u 41. Domaći su ponovo vodili, kad je pogodio Leković u 45, ali je bod Brđanima obezbedio Nikša Delibašić, golom u 50. minutu. U narednom kolu i omladinci i kadeti će ugostiti ekipu lučanske Mladosti.

Mlađi kadeti Čukaričkog, koje sa klupe predvodi Slobodan Dinčić, bili su ubedljivi protiv vršnjaka Zemuna, slavili su sa 8:0. Seriju golova otvorio je Filip Matijašević u 13, pogađali su potom Urođ Đorđević u 22, Mateo Maravić u 53, Aleksandar Ristić u 62, 64, 70. i 71. i Mateja Bukelić u 66. minutu. U narednom kolu Brđani će ugostiti ekipu Voždovca.

Čukarički posle pet odigranih mečeva ima deset bodova. Pioniri pod komandom Aleksandra Petrovića odigrali su nerešeno protiv Teleoptika – 1:1. Optičari su poveli golom Čugalja u desetom minutu, Brđani su izjednačili pogotkom Lazara Šutanovca u 23. minutu. U narednom kolu belo-crni će igrati protiv u gostima protiv ekipe IMT-a.

Mlađi pioniri koje sa klupe predvodi Nebojša Savić bili su bolji od Sinđelića - 2:0. Golove su postizali Marko Savić u 51. i Vanja Antić u 67. minutu. Brđani posle dva meča imaju šest bodova, u narednom kolu gostuju ekipi SFO Kampione.

Petlići koje trenira Milan Momirović slavili su trijumf protiv Olimpika – 6:1. Četiri gola postigao je Dušan Marković, pogađao je u 8, 32, 38. i 65. minutu, golove su postizali još Stefan Ćapin i Andrija Lalović u 33, odnosno 49. minutu. U narednom kolu Brđani će gostovati ekipi Brodarca.

Komentari (0)

Napiši Komentar