VESTI FK Čukarički

Kadeti ubedljivi protiv Gibraltara, po dva gola Delibašića i Cvetkovića-NikšaDelibašić,MihajloCvetković,AndrejSubotić-

Kadeti ubedljivi protiv Gibraltara, po dva gola Delibašića i Cvetkovića

Kadetska reprezentacija Srbije (do 16 godina) ostvarila je ubedljivu pobedu protiv vršnjaka iz Gibraltara u meču drugog kola Grupe 11 prve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Orlići su slavili sa čak 12:0. Na ovaj način, ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Luković već sada je ostvarila plasman u narednu, drugu rundu kvalifikacija, gde će svakako imati mnogo jače rivale.

Srbija je sve dileme, ako ih je uopšte i bilo, rešila posle prvog poluvremena, kad je povela sa 5:0. Od tih pet golova čak četiri postigli su igrači Čukaričkog, po dva puta u listu strelaca upisivali su se Nikša Delibašić, pogađao je u sedmom i 44. minutu, odnosno Mihajlo Cvetković, koji je bio precizan u 25. i 31. minutu.

Delibašić je na poluvremenu ostao u svlačionici, dok je Cvetković zamenjen u 65. minutu. Od 40. minuta u igri je bio Stefan Mitrović, a od 72. minuta još jedan momak iz Čukaričkog, Andrej Subotić. Ovoga puta, Pavle Radojković je ostao na klupi. Kadetska reprezentacija Srbije igraće u ponedeljak, 7. novembra protiv selekcija domaćina turnira, Kipra.

Komentari (0)

Napiši Komentar