VESTI FK Čukarički

Kadeti Čukaričkog ubedljivi protiv Slobode--

Kadeti Čukaričkog ubedljivi protiv Slobode

Čukarički – Sloboda 4:0 (2:0)

Gledalaca: 50. Sudija: Vukašin Delević (Beograd). Strelci: Đukić u 23, Baić u 43, Ergelaš u 75. i Ajdar u 87. minutu. Žuti karton: Radojević (Sloboda).

ČUKARIČKI: Kožul, Rogan (od 57. Ajdar), Kadijević, Sekulić (od 53. Petković), Drezgić, Vićević, Šare, Jovanović (od 53. Aćimović), Baić (od 69. Grgić), Ergelaš, Đukić (od 77. Stajković).

SLOBODA: Vujičić (od 84. Tomić), Gudurić, Vrbić, Reljić, Radojević, Tešić, Šopalović (od 46. Cama), Jakovljević, Oparnica (od 80. Marinković), Opačić, Mitrović (od 35. Janjić).

Kadeti Čukaričkog ostvarili su šestu pobedu u Ligi, ovoga puta na domaćem terenu protiv ekipe Slodobe sa 4:0. Užičani su se branili do sredine prvog poluvremena, ali je Andrej Đukić u istom napadu najpre pogodio stativu, a iz iste pozicije potom i zatresao mrežu rivala.

Lepa je bila akcija Brđana za drugi gol, Rogan je počeo akciju, Šare pobegao i majstorski centrirao, a Baić udarcem glavom spustio pored nemoćnog golmana Užičana. U drugom poluvremenu domaći su sa još dva gola završili posao.

Najpre je Ognjen Ajdar pogodio prečku, a nedugo potom je sjajnim volej udarcem sa 18 metara Mitar Ergelaš postigao treći pogodak. Na kraju, sjajnu partiju je golom krunisao Ajdar, koji je lako matirao golmana Slobode Tomića za konačnih 4:0.

U narednoj rundi Čukarički će gostovati Brodarcu u derbiju desetog kola na Starom Sajmištu, u nedelju od 10 časova.

Komentari (0)

Napiši Komentar