VESTI FK Čukarički

Kadeti Čukaričkog ispustili pobedu u 90. minutu-AndrejĐukić,LazarKežman-

Kadeti Čukaričkog ispustili pobedu u 90. minutu

Voždovac – Čukarički 2:2 (0:2)

Strelci: 0:1 – Kežman u 23, 0:2 – Đukić u 37, 1:2 – Grbić u 80, 2:2 –Bogićević u 90. minutu. Stadion: Voždovca. Gledalaca: 150. Sudija: Pavle Tomić. Žuti karton: Bogićević (Voždovac).

VOŽDOVAC: Stojić, Šućur, Nuredini (od 75. Grbić), Karić (od 62. Marsenić), Jeremić, Đorđević (od 62. Grbović), Baković, Ristić (od 70. Bogićević), Marić (od 46. Brajković), Živanović, Bogdanović.

ČUKARIČKI: Marković, Rogan (od 49. Milanović), Kadijević, Petković, Drezgić, Vićević, Grgić, Ajdar (od 35. Jovanović), Kežman, Ergelaš, Đukić.

Kadeti Čukaričkog bili su blizu pobede na gostovanju Voždovcu, ali su pokleli u finišu meča. U prvom poluvremenu belo-crni su bili odlični, u vođstvo su došli golom Kežmana, koji je sjajno iskorsitio ubaivanje Rogana. Već u 39. minutu gosti su imali dva gola viška, posle odlične reakcije spretnog Đukića.

Činilo se da će Čukarički odneti sva tri boda, ali je ipak poklekao u finišu. Najava izjednačenja bio je gol Grbića u 80. minutu, a u poslednjim trenucima susreta bod domaćima obezbedio je Bogićević lob udarcem. U narednom kolu kadeti Čukaričkog gostovaće ekipi Real iz Niša, 11. maja.

Komentari (0)

Napiši Komentar