VESTI FK Čukarički

Kadeti Čukaričkog bolji od Partizana, poraz omladinaca--

Kadeti Čukaričkog bolji od Partizana, poraz omladinaca

Veliku pobedu u derbiju kola Kadetske lige Srbije ostvario je Čukarički protiv Partizana – 3:2. Izabranici trenera Momira Milete na taj način su sustigli upravo crno-bele, sada oba tima ima po 59 bodova, ali su Brđani drugi, zbog bolje gol-razlike. Dva puta su domaći vodili, prvi put posle pogotka Janka Rakonjca u 23. minutu, izjednačio je 11 minuta kasnije Bogdan Mirčetić.

Belo-crni su sa golom prednosti otišli na poluvreme, s obzirom da je u 38. minutu pogodio Uroš Tegeltija. Drugo izjednačenje ekipi Partizana doneo je Nemanja Ilić u 65. minutu, ali je pobednik odlučen u finišu. Tada je Nikša Delibašić golom u 85. minutu postavio konačan rezultat za veliko slavlje Brđana.

Snage su odmerile i omladinske ekipe Čukaričkog i Partizana. Pobedu su odneli gosti, u takođe vrlo zanimljivom susretu igranom na Carevoj ćupriji – 2:1. Crno-bele je u vođstvo doveo Petković u 15. minutu, izjednačio je tri minuta kasnije Uroš Miladinović. Ipak, sva tri boda gostima obezbedio je golom u 70. minutu Stjepanović. xnaca Veliku pobedu u derbiju kola Kadetske lige Srbije ostvario je Čukarički protiv Partizana – 3:2.

Komentari (0)

Napiši Komentar