VESTI FK Čukarički

Izjave trenera--

Izjave trenera

Lalatović: Ostaje žal za šansama

Jagodić: Zadooljan sam rezultatom

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je posle utakmice Javoru na osvojenom bodu i organizovanoj igri i rekao da je teško probiti ekipu koja se brani, kao i da mu ostaje žal zbog propuštenih prilika njegovog tima.

"Ušli smo fenomenalno u utakmicu, u prvih 20 minuta igrali sve vreme na njihovoj polovini. Odmah u prvom minutu iz tog presinga na njihovu zadnju liniju imali smo šansu. Odigrali su sa tri pozadi, mi smo u toj fazi kad oni prave napad izašli sa dva igrača gore visoko i uspeli da im oduzmemo loptu. Tu gde smo priželjkivali i radili tokom nedelje. U dvadesetoj sekundi Milojević je na svojoj levoj nozi imao stopostotnu šansu - jedan na jedan. Njihov golman je dobro intervenisao. Tokom cele utakmice nam je falio taj završni pas za gol. Uvek smo imali potez više, hteli da se ušetamo u gol. Probijali smo ih po boku, jednom Ovusu, pa Mićin i jednom Milojević. Jednostavno smo morali posle prvog driblinga da odigramo pas sa 16 metara su natračavala po naša dva sama igrača. To nismo radili nego smo hteli da se ušetamo u gol i nismo uspeli da ga postignemo. Drugo poluvreme smo igrali na njihovoj polovini... Nije nikakav izgovor, ali nije lako jer smo ostali prvo bez Ožegovića u sred prvenstva, pa sad i bez Mudrinskog, Đurić nam je bitan igrač i njemu je polomljena kost na stopalu, Bojić je povređen..", rekao je šef.

Čukarički i Javor odigrali su bez golova utakmicu 13. kola Superlige Srbije na Banovom brdu.

Lalatović je i danas pružio šansu mladim igračima, pa su u startnoj postavi bili Sava Radić, Nemanja Milojević i Petar Mićin, a u igru je kasnije ušao mladi Slobodan Tedić. 

"Ostaje puno da se radi i okrećemo se sledećoj utakmici protiv Spartaka koji nam je direktan konkurent za izlazak u Evropu", naveo je Lalatović.  Čukarički u 14. kolu domaćeg prvenstva gostuje Spartaku 21. oktobra od 15 časova.

Šef stručnog štaba Javora Vlado Jagodić zadovoljan je današnjim rezultatom svoje ekipe i čestitao je igračima. "Bez obzira na sve probleme Čukarički je bio favorit u ovom meču. Mi smo došli da pokušamo da igramo.. U drugom delu smo bili pritisnuti sa svih strana cilj nam je bio da ne izgubimo,  a ako se otvori šansa da pokušamo da iskoristimo".

Čukarički je trenutno na sedmom mestu sa 21 bodom.

Komentari (0)

Napiši Komentar