VESTI FK Čukarički

Eze: Nema lakih rivala u Super ligi, idemo na pobedu!-VincentOkeuhie Eze-

Eze: Nema lakih rivala u Super ligi, idemo na pobedu!

Čukarički će u petak igrati meč 18. kola Super lige, protiv Javora (18 časova, stadion na Banovom brdu). Brđani su znatno poboljšali formu, pre nesrećnog poraza od Partizana u Humskoj vezali su sedam mečeva bez poraza.

Belo-crni su se vratili među timove koji su konkurenti za plasman u Evropu, trenutno su na petoj poziciji, sa bodom manje od četvrtoplasiranog Spartaka. Zbog toga će dva preostala meča do zimske pauze, već pomenuti protiv Javora i poslednji u Surdulici protiv Radnika, biti od ogromnog značaja. 

- Zaista bitan meč za nas protiv Javora. Neće biti lako, ali nije to slučaj samo sa ovom utakmicom, uopšte nema lakih rivala u Super ligi. Ulazimo u duel sa Ivanjičanima sa pozitivnim mislima, verujem da možemo da dođemo do veoma važne pobede – kazao je Vinsent Eze, koji je ove sezone postigao četiri pogotka za Čukarički.

Nigerijski napadač je istakao da je delimično zadovoljan igrama ekipe i plasmanom na tabeli, uz naglasak da može i mnogo bolje.

- Ne bih mogao da kažem da sam u potpunosti zadovoljan. Mogli smo da budemo u boljoj poziciji, samo da smo imali malo više sreće u nekim prethodnim utakmicama. Ipak, ovo je tek prvi deo sezone, a razlika između Čukaričkog i vodećih timova nije velika. Nadam se da ćemo uspevati da pobeđujemo u serijama i da ćemo doći do pozicije koju zaslužujemo – kazao je Eze.

Nigerijac je naglasio da je njegov tim favorit, ali samo ako se gleda plasman na tabeli.

- Kad bi to bio kriterijum, Čukarički bi bio favorit protiv Javora. Ali, ponavljam, nema lakih utakmica u srpskom šampionatu. U svakom meču najbitniji je rezultat, i nadam se da ćemo duel protiv Ivanjičana završiti trijumfalno.

Eze je imao problema sa povredama ove sezone, a na pitanje da li je sada potpuno spreman, katko je odgovorio:

- Dobro sam. Spreman za izazove koji očekuju ekipu.

Komentari (0)

Napiši Komentar