VESTI FK Čukarički

Ekspedicija Čukaričkog stigla u Tursku, odrađen i prvi trening--

Ekspedicija Čukaričkog stigla u Tursku, odrađen i prvi trening

 Ekspedicija Čukaričkog stigla je u Belek, koji će naredne dve sedmice biti njihova destinacija na pripremama za nastavak sezone. Posle nešto manje od dva sata leta, zajedno sa ekipom Vojvodine, i potom još oko pola sata vožnje od aerodroma u Antaliji, Brđani su se smestili u hotel „Titanik“, a u večernjim satima odradili su i prvi trening.

Belo-crni su se za razliku od prethodnih godina, kad su bili na Kipru, preselili u Tursku. Najviše zbog izuzetno strogih protokola na ostrvskoj državi vezanim za protekciju od virusa COVID-19, ali i zbog boljeg izbora rivala.

U brojnoj ekspediciji našlo se čak 36 igrača, među njima su i omladinci i kadeti tima sa Banovog brda. Šef struke Dušan Đorđević tokom priprema računa na sledeće igrače: Nemanja Belić, Asmir Kajević, Marko Docić, Milutin Vidosavljević, Miladin Stevanović, Stefan Kovač, Stefan Šapić, Nikola Ćirković, Miloš Ostojić, Milan Savić, Marko Rakonjac, Nemanja Tošić, Jovan Lukić, Danilo Pantić, Srđan Mijailović, Andrej Bosnić, Đorđe Jovanović, Nikola Glišić, Novak Mićović, Andrija Fratrović i Stefan Veličković.

Prvom timu priključeni su i omladinci: Mitar Ergelaš, Uroš Drezgić, Nikola Petković, Viktor Rogan, Dario Grgić, Andrej Đukić, Ognjen Ajdar, Aleksandar Kadijević, Luka Nikolić i Igor Miladinović, kao i trojica kadeta: Mihajlo Spasojević, Bojan Kovačević i Lazar Kaličanin.

Šef struke Đorđević je dan pred polazak istakao da će osim već ranije potvrđenog dolaska napadača Đorđa Jovanovića, najveće pojačanje za prolećni deo sezone biti povratak Marka Docića. Iako već ima zavidno superligaško iskustvo, Dociću su ovo prve zimske pripreme u Turskoj.

- Ovo je moja osma, deveta sezona u seniorskom fudbalu, nikad do sad nisam bio na pripremama ovde. U prethodne četiri godine sa Čukaričkim sam bio na Kipru, sada je promenjena destinacija. Imamo ovde sjajne uslove, sve je na visokom nivou. Uz to, priključeno je dosta momaka iz omladinskog pogona, oni su budućnost kluba, a na nama iskusnijima je da im pomognemo – kazao je kapiten belo-crnih Marko Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar