VESTI FK Čukarički

Dvostruki strelac Kajević: Važna pobeda protiv Zemuna-AsmirKajević-

Dvostruki strelac Kajević: Važna pobeda protiv Zemuna

Upisana su nova tri boda ekipi Čukaričkog posle 20. kola, a strelac naša prva dva gola fudbaler Asmir Kajević rekao je da su to važni bodovi za ostanak u trci za visok plasman na tabeli obzirom da je krajnji cilj učešće na evropskom takmičenju. 

"Jako bitna utakmica protiv Zemuna za nas da ostanemo u konkurenciji sa ostalim ekipama iz vrha tabele. Odlično je igrao ceo tim juče, drago mi je što sam postigao dva pogotka i mislim da smo pokazali da smo odlično pripremljeni", rekao je Kajević dan posle pobede ekipe iz Gornje Varoši sa 4:1. 

Razigrani vezista bio je strelac u 34. i 70. minutu, Samjuel Ovusu u 81. i Petar Jovanović u 86. za Čukarički, a strelac jedinog pogotka za Zemun bio je Miroslav Lečić u 13. 

Brđani posle te utakmice imaju 35 bodova i dele četvrto mesto na tabeli sa Voždovcem, a treći je Spartak sa bodom više. 

Fudbaleri Čukaričkog danas su imali trening oporavka i prema rečima Kajevića umor im neće biti problem da sa istom energijom odigraju preostala dva kola. 

"Predstoje nam još dve nimalo lake utakmice do kraja. Prvo gostovanje Radničkom iz Niša, gde će protivnik naravno učiniti sve da nas pobedi. Međutim, uz fer suđenje verujem u svoju ekipu i nadam se novim bodovima", jasan je naš fudbaler. 

Kako je dodao, postoji psihički i fizički zamor ekipe, ali to nije i neće biti problem jer su odlično pripremljeni. 

Na konstataciju da je teže igrati na niskim temperaturama i da li o tome razmišlja tokom utakmice, Kajević je rekao da je hladnoća neibitna. "Vremenski uslovi su manje-više nebitni. Mi smo profesionalci i navikli smo na to. Kad krene utakmica fokusiraš se na igru i lakše sve podnosiš", pojasnio je dvadesetsedmogodišnji fudbaler. 

Posle gostovanja Radničkom u narednom kolu, Čukarički dočekuje Rad na Banovom brdu posle čega počinje zimska pauza u prvenstvu. 

Komentari (0)

Napiši Komentar