VESTI FK Čukarički

Dva pehara Čukinih dečaka 2006. u nekoliko dana--

Dva pehara Čukinih dečaka 2006. u nekoliko dana

Prvo mesto osvojili su prošle nedelje u Požegi među 20 ekipa sa ukupnom gol razlikom 18:0, a drugo u nedelju 18. juna u Obrenovcu, gde su se takmičili sa godinu dana starijim dečacima. 

Trener ekipe Zdravko Rauković rekao je da je bila jaka konkurencija na turniru u Požegi, ali da su njegovi dečaci pokazali karakter i želju da ga osvoje. "U Obrenovcu je bio turnir za 2005. godište i samo ekipa Crvene zvezde, koju smo pobedili i Čukarički je bio sa godinu dana mlađim dečacima. U finalu smo izgubili od Jedinstva iz Uba, a videlo se da su fizički jači". 

U Požegi se igrom među našim dečacima istakao Luka Mićić, a u Obrenovcu Matija Zirojević. 

Ekipa sutra kreće put Raške na poslednji ovogodišnji turnir, a prema rečima Raukovića učestvovali su na oko 15 turnira ove sezone."Ponosan sam na ovu generaciju. Posebno bi ih pohvalio, jer sam vodio mnogo ekipa različitih uzrasta, a ovo mi je jedna od najtalentovanijih generacija. Zadovoljan sam što ću nastaviti da ih treniram i sledeće sezone kada postaju pretpetlići". 

Evo i sastava Čukaričkog 2006: Andrej Hrenek, Pavle Babić, Miloš Aranđelović, Mateja Zirojević, Aleksa Čolović, Andrej Marić, Luka Mićić, Leon Ilijev, Vanja Stanojlović, Mateja Ćirić, Luka Trbović, Nikola Krstić i drugi. 

Ekipa se posle pauze sastaje 1. avgusta. 

 

Komentari (0)

Napiši Komentar