VESTI FK Čukarički

Dušan Đorđević: Znali smo da će biti teško, prezadovoljni smo zbog pobede--DušanĐorđević

Dušan Đorđević: Znali smo da će biti teško, prezadovoljni smo zbog pobede

Šef struke Metalca Žarko Lazetić bio je zadovoljan igrom svog tima na teškom gostovanu na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

- S obzirom na okolnosti, dobra utakmica na Banovom brdu. Primili smo gol iz prekida, znamo da je Čukarički jako opasan u tom segmentu igre. Bili smo dobri u oba poluvremena, posebno posle gola, pritiskali smo u poslednjih 20 minuta. I pored poraza zadovoljan sam kako su momci igrali protiv izuzetno kvalitetnog rivala, predstavili smo se u lepom svetlu. Na žalost, nismo uspeli da dođemo i do rezultata – kazao je Lazetić.

Šef struke Čukaričkog Dušan Đorđević najzadovoljniji je bio trijumfom, pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamarbija (četvrtak, 21 čas).

- Teška utakmica, za igranje, za gledanje, za vođenje. Obe ekipe su prikazale kvalitet, mi smo realizovali prekid, potom dali i drugi gol. Mogli smo trećim i da odvedemo utakmicu u mirniji tok, međutim desio se prekid koji su oni realizovali. Utakmica je u tom momentu za nas postala neizvesna, Metalac je napadao svim silama, mi smo se branili i na kraju smo uspeli. Izrotirali smo tim, znali smo da će biti teško, na kraju smo prezadovoljni što smo osvojili tri boda – kazao je Đorđević.

Komentari (0)

Napiši Komentar