VESTI FK Čukarički

Drugi poraz Čukaričkog u Super ligi, Radnik bio bolji u Surdulici--

Drugi poraz Čukaričkog u Super ligi, Radnik bio bolji u Surdulici

Radnik – Čukarički 1:0 (0:0)

Strelac: 1:0 – M. Stojanović u 86. minutu.

Stadion: FK Radnik. Gledalaca: 500. Sudija: Nenad Đokić. Pomoćnici: Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović. Žuti kartoni: Nikolić, Đorđević (Radnik), Šapić, Kopitović, M. Stevanović (Čukarički).

RADNIK: Vasiljević, Mladenović, Stevanović, Pantelić (od 83. Danoski), Stojanović, Nikolić (od 66. Kjeremeh), Ristović (od 71. M. Stojanović), Đorđević, Pejčić, Stanisavljević, Zlatanović.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac, Docić, Zorić (od 42. Kajević), Ovusu, Belaković (od 58. Aleksić), L. Stojanović, Mudrinski (od 77. Tedić).

Čukarički je zabeležio drugi poraz uz sezoni, na gostovanju Radniku u Surdulici. Igrali su Bržani prilično loše u prvom poluvremenu, dosta bolje u drugom, ali su domaći iskoristili trenutak nepažnje i stigli do vrednog trijumfa golom Milana Stojanovića.

Prvi konkretniji pokušaj Čukarički je imao tek u 23. minutu, šutirao je sa 20 metara Mudrinski, ali je izblokiran. Pre toga Radnik je bio bolji rival, imao je dve polušanse, ali njihovi napadači nisu bili koncentrisani u završnici. Surduličani su do vođstva mogli posle greške odbrane Čukaričkog u 26. minutu, ali je Pantelić glavom nešto slabije zakačio loptu, te je ta prilika propala.

Tek u 39. minutu Čukarički je uputio drugi šut ka golu Surduličana, što dovoljno govori o njihovoj igri. Pokušao je Docić, ali je lopta išla pravo u golmana Vasiljevića.

Samo što je krenulo drugo poluvreme Brđani su imali najbolju priliku na meču, Luka Stojanović je neometan šutirao sa skoro 30 metara, za malo pored gola Radnika. Minut kasnije uzvratio je Ristović sa iste distance, Stevanović je izbio loptu u korner.

Ponovo je šutirao Stojanović, ovoga puta sa 20 metara, bio je još bliži nego prvi put, ali je lopta prohujala koji santimetar od gola Radnika. Kao i prethdni put Surduličani su brzo uzvratili, sada je Pantelić šutirao glavom, ali pored gola Stevanovića.

Samo što je ušao Tedić je stvorio najbolju priliku za Brđane, sjajno je centrirao, a Stojanović je u padu šutirao glavom, no golman Vasiljević je još bolje odbranio. Odluka je pala u 84. minutu, posle loše reakcije odbrane Čukaričkog Milan Stojanović je šutirao i prelepo pogodio sa 20 metara Stevanović je bio nemoćan – 1:0.

Komentari (0)

Napiši Komentar