VESTI FK Čukarički

Đorđe Đurić: Jak tempo na pripremnim treninzima-ĐorđeĐurić-

Đorđe Đurić: Jak tempo na pripremnim treninzima

Štoper Čukaričkog Đorđe Đurić kaže da je prvi deo priprema jako bitan za ekipu da bi ušla spremno kad dođe vreme za takmičarske utakmice i da u tom smislu na treninzima ovih dana rade naporno i jakim tempom. 

"Prvih deset dana su najbitni da se ekipa spremi. Treninzi su naporni, mnogo trčimo da napunimo noge i pluća, da bi bili spremni kao pred prošlu polusezonu. U prolećnom delu se videlo da smo bili najspremniji", rekao je Đurić. 

Dodao je da mu je prijao tronedeljni odmor, ali da u jesenjem delu prvenstva ekipu očekuje više od 20 prvenstvenih i utakmice Kupa Srbije zbog čega moraju ozbiljno da rade. 

"Nema razlike da li je šef tu ili ne. Radimo mnogo i sve kako se traži od nas. Novi igrači su se odlučno uklopili. Crnomarković trenira sa nama već neko vreme, Drinčić je super momak i atmosfera je stvarno odlična", rekao je naš snažni štoper. 

Đurić je izrazio očekivanje da će Čukarički biti među tri najbolje ekipe na tabeli u narednoj sezoni, jer kako je istakao klub sa Banovog brda to zaslužuje. "Ne smemo da dopustimo da nam se ponovi prošla prva polusezona kad smo podbacili". 

Popularni Đota, 26-ca Čukaričkog, iskoristio je priliku da poželi sreću mladoj reprezentaciji Srbije koju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj predvodi šef našeg stručnog štaba Nenad Lalatović. "Želim im da dobiju Portugaliju u subotu (16. juna). Šef ih je preuzeo i videlo se kad su pobedili Švedsku koja je bila šampion u prošlom prvenstvu koliko su naši Orlići jaki i kako igraju. Prva utakmica sa Portugalom je najbitnija i mislim da sa Lalatovićem mogu mnogo da postignu". 

U neformalnom delu razgovora na komantar da je lak sagovornik za novinare jer na različite teme ima spremne i racionalne odgovore, dvadesetpetogodišnji Đurić je otkrio da pored profesionalnog fudbala završava studije na Pravnom fakultetu odnosno ostala su mu još dva ispita. Čestitamo mu na tome i želimo da što pre donese diplomu i u klub. 

Komentari (0)

Napiši Komentar