VESTI FK Čukarički

Docić o žrebu Kupa: Velika prednost je što igramo na Banovom brdu-MarkoDocić-

Docić o žrebu Kupa: Velika prednost je što igramo na Banovom brdu

Marko Docić, kapiten Čukaričkog, bio je zadovoljan ishodom žreba za četvrtfinale Kupa Srbije. Posebno zbog činjenice da će se duel protiv Radničkog iz Niša igrati na Banovom brdu.

- S obzirom da smo bili u grupi nepovlašćenih timova, kako je moglo, dobro je ispalo. Dobili smo odgovarajućeg protivnika, a velika prednost za nas je što ćemo igrati na svom stadionu. Ostaje nam da se borimo za Evropu, imaćemo dve šanse, kroz Super ligu i Kup, ne odričemo se ambicija ni u jednom takmičenju. Nišlije svakako imaju velike ambicije, a daleko veće su im šanse u Kupu nego u Ligi, tako da nikako ne smemo da ih potcenimo – kazao je Marko Docić, kapiten Čukaričkog.

Brđani će sezonu nastaviti gostovanjem Vojvodini u Novom Sadu 30. maja, u okviru 27. kola Super lige Srbije, a samo četiri dana kasnije na svom stadionu ugostiće Radnički iz Niša u četvrtfinalu Kupa Srbije.

- Videćemo još kako će izgledati igranje u ritmu sreda-subota. U normalnim okolnostima, nama to ne bi predstavljalo nikakav problem. Sada ćemo gledati da se što bolje spremimo, ali iskreno ne znamo još u kakvoj smo formi, pauza je bila duga, tek krećemo sa prijateljskim utakmicama. Sve ovo je velika nepoznanica za nas. Jedino u šta sam siguran, u blagoj prednosti će biti timovi koji imaju veći fond igrača – istakao je Docić.

Komentari (0)

Napiši Komentar