VESTI FK Čukarički

Docić: Lakše mi je da igram, nego da gledam utakmice iz publike-MarkoDocić-

Docić: Lakše mi je da igram, nego da gledam utakmice iz publike

 

Fudbaler Čukaričkog Marko Docić, koji je pre nešto više od dva meseca na treningu polomio prst na nozi, oporavio se od povrede i konkuriše za tim pred osmo kolo odnosno utakmicu protiv Mačve. 

"Sve ide na bolje. Dižem formu i jedva čekam da zaigram. Lakše je kad igraš nego kad gledaš ekipu sa tribine", rekao je Docić za sajt kluba. 

Dvadesetčetvorogodišnji vezista pratio je iz publike prvih sedam prvenstvenih utakmica svoje ekipe i kako kaže u nekim susretima "baš nije bilo sreće". 

"Recimo protiv Radničkog (šesto kolo, bez golova) bilo je realno da pobedimo, ali nismo imali sreće. Međutim, ekipa sve bolje igra i rezultati će dolaziti. Predstoji nam gostovanje u Šapcu i očekujem kvalitetnu, dobru utakmicu, da se nadigravamo i pobedimo". Docić dodaje da će pune tribine na meče protiv Mačve odgovarati i Čukaričkom - jer beogradska ekipa voli utakmice pred dosta publike. 

Marko Docić, Čukina petica, povredio se krajem juna odnosno dan pred put Brđana na dvonedeljne pripeme u Sloveniju. "Otputovao sam tad sa ekipom, ali nisam mogao da treniram. Povreda je srastala oko mesec i po dana, posle čega sam prvo ušao u individualne treninge sa trenerom Pavlom Delibašićem. Poslednje tri sedmice radim sa ekipom i dobro su mi došle mini pripreme na Zlatiboru tokom reprezentativne pauze prošle nedelje. Dižem formu, zadovoljan sam". 

Docić je juče u prijateljskoj utakmici protiv Rakovice bio trostruki strelac i kako kaže naš fubaler poznat po jakom i preciznom šutu iz daljine, znače mu nastupi u prijateljskim utakmicama za povratak u formu, ali jedva čeka da bude deo ekipe na terenu u prvenstvenim susretima. 

Čukarički je trenutno osmi na tabeli sa deset bodova, a utakmica osmog kola u kojoj gostujemo Mačvi u Šapcu igra se u petak 8. septembra od 16 časova. 

Komentari (0)

Napiši Komentar